![]() |
|
206 LPG Problem Mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 Saat 00:58 |
Değerli Arkadaşlar ;
Hafta sonu bir arkadaşımın akrabasına gittim LPG ustası dediğine göre çok iyiymiş adam Roland Garros Aracıma LPG dedim adam dedi ki yıllardır bu işi yaparım ama 106 ve 206 lardan şikayet aldığımızdan takmıyoruz. ayar tututramıyormuş bazı araçlar. çok uğraştık dedi ince işçilik bizzat ben yaptım yine de sıkıntı çıkıyor çıkmayan da var ama risk senin dedi. yabancı değilsin istersen takarım ama bence hiç taktırma dedi bu arada marka fark etmez mesele işçilik dedi. En önemli problemi bu araçların rolanti kontrol valvini bozuyormuş LPG araç istop ediyormuş önüne geçememişler ... 206 Roland Garros veya alt modellerdeki arkadaşlar sevabnıa bir cevap atın da bilgileneyim kafam allak bullak oldu ... herkese kazasız günler diliyorum ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bende çok araştırdım kimi çok memnun kimi illahlah ediyo taktırmadım her usta sıkıntılı araba o diyo
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbul da olsan yardımcı olurdum usta konusunda aracına bakar ve takalaım yada takmayalım derdi zavoli marka.
Ben bir sene bindim sorunsuz
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
onur kardeşim bilemiyorum işte ne yapsak taktıran varsa ya da problem yaşayıp söktüren bir bilgi verirse üçe beşe bakmıyacam ustasına taktıracam ...
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
hocam gelecem istanbula 3-4 günlüğüne çok uzun sürer mi bu takım işi malum aile çocuk falan rezil olmayalım yollarda
|
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Valla ben 2-3 günde almıştım aracı ama senı soylerız Ankara dan geliyor diye.
Sen zavoli araştırdın mı hiç?
Ustanın yeri Ümraniye oto sanayide, istersen telşefonu vereyim bir konuş hatta ona göre Ankara dan geleceğim felan dersin Düzenleyen HakanGokdemir - 13 Temmuz 2010 Saat 01:57 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
valla hocam olur istanbulu pek bilmeme ama GPS var :) ne mübarek şey o alet o olmadan kayboluveriyorum istanbulda :) teknik olaraka aracın soğuması falan gerekiyor mu şu beyin ayarı için onu bilmediğimden...
Zavoliyitavsiye eden çok oldu fiyat olarak bir bilgim yok ne kadardır hocam taksit imkanı var mı acaba ? Bu arada ilgi ve alakana çok teşekkür ederim .. |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ne demek rica ederim, geldiğin zaman haber verirsen eğer ve de müsait olursam (hafta içi müsait olurum %60) bende gelirim hem tanışmış oluruz. Ben olmasam bile siteden belki o gün boş olan vardır sana yardımcı olacak.
Zavoli diğer markalara göre oldukça iyidir, ben tam 72 gün araştıdım bu işi 206 xt aracıma taktırdım hatta ondan sonra yetkili servise götürdüm aracı hasta oldular takılan sisteme ve yetkili servis müşteri yollamaya başladı adama ama yine de biraz şans işide var bu işte taktırıken bunları göz önüne alman gerekli.
Diğer markalara göre Zavoli biraz pahalı yanılmıyorsam 1600 civarı taksit 1400 peşin ama baskı yapar peşin fiyatına taksit yaptırırız.
İstersen yarın gündüz tam fiyat öğreneyim 1 seneyi geçmiştir usta ile görüşmeyeli. Düzenleyen HakanGokdemir - 13 Temmuz 2010 Saat 02:16 |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
Hocam bu haftasonu gittiğim usta marka fark etmez dedi. mantık olarak tüm sıralı sistem lpg lerde aracın beynini okuyup kopyalayan ve aynı yakıt sistemini kullanan bir beyin varmış. yazılım anlamında birşey fark etmeyeceğinden marka diye çok para vermene gerek yok dedi. bu konu hakkındaki yorum nasıl olur acaba. mesela atiker ankarada 900 tl 10 taksit yapıyor çoğu yer amam dediğim gibi. sen çok araştırmışsın ya da senin gibi çok araştırmış arkadaşlar vardır. zahmet olmas ise bu konu hakkında da bir bilgi verebilir misin? Tekrar teşekkür ederim ...
|
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Bu konunun neticesini merakla beklemekteyim inş. güzel bir sistem taktırır ve güle güle keyifle ağız tadıyla binersiniz ben o cesareti gösteremedim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bır atıker kullanıcısı olarak sıstemımden cokta memnunum. maddıyatım uygun olsaydı teleflex tek tercıhımdır. fakat ben bu atıker memnunıyetımı kendım sagladım. en basta olusan sıkıntıyı kendım astım. regulator arızası cıktı vs. bu konu uzerıne uzun uzun yazılarım vardır. ıyı usta ve ıyı montaj her zaman oncelıklı gelır. yapmıs oldugum arastırmalarım sonucunda pıyadakı ustaların puglar konusunda genelde yeterı kadar bılgılerı olmadıgı sonucuna vardım. fıkırlerımıde olabıldıgınce sızlerle paylasmaya calısıyorum. bugune kadar yazdıklarımı okuyupta benı arayan arkadaslara cozumler uretmeye calıstım. bazen kendım bır fııl ılgılenerek bazen bırılerıne yonlendırerek bazende telefonla vs. bu sekılde sorunları cozmeye calıstık. dıyecegım su kı pug lar lpg ıle calısmaz dıye bır kaıde yok.Düzenleyen cecoli - 13 Temmuz 2010 Saat 12:54 |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Benimde aracımda tomasetto marka sıralı sistem lpg var taktırdığım yerde dacia hariç bütün araçlara %100 uyum sağladığını söyledi bana 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum cok da memnunum
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ben dün taktırdım aracıma. Peugeot 206 , 2002 model.. Atiker marka 950 Ytl ye.İşyeri ismini şimdi hatırlayamıyorum.Kartal açık oto pazarı girişinde, Atiker servisi olmalı.Sadece LPG üzerine bir yer.Dünden beri çok memnunum ama daha yeni umarım ilerde bir sorun çıkarmaz.Bu hafta uzun yola çıkacam bir sorun çıkarsa yazarım.İnşallah hiç bir sorunla karşılaşmam ilerde.Şimdi benzinde çalışıyormuş gibi gayet iyi, sorun yok.
|
|
![]() |
|
hadı hayırlısı olsun. gule gule kullanmanı dılerım. ınsallah olmaz ama bır sıkıntın olursa hıc dusunmeden bana danısabılırsın. atıker konusunda her turlu yardımcı olurum.
lpg ıle sorunsuz calısan pug ların cogalmasını temennı ederım...
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Ben yaklasık 7-8 ay önce 206 Roland Garros 110 hp olan arabama Atiker taktırdım.. Ankara Atiker Bölge bayisinde.. Cok cok memnunum.. Bi problem yasamadım bugune kadar, montajını da cok güzel yaptılar.. Sanki LPG yok gibi arabada.. Motoru acınca sacma sapan yerlerden kablolar gecmiyor, mümkün oldukca bos, cok gözükmeyen yerleri kullanıyolar montaj yaparken, işçilik cok önemli gercekten.. Kullanıma göre de 130-140 arası yakıyor arabam.. Performansta da nerdeyse hiç kayıp olmadı.. İstersen yönlendirebilirim seni..
|
|
![]() |
|
hocam nerede taktırdırn ? yönlendirebilirsen sevinirim
|
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
PM atıyorum.. Reklam yapıyomus gibi olmayayım sonra forumda..
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Sevgili Arif;
Sonuç olarak tabiki dediğin gibi bütün lpge sistemleri aynı düzenek ile çalışmakta. Tıpkı bir mercedes ile tofaş gibi bunlarda tabir-i caizse 4 lastik üzerinde yürüyen civata kutusu. Fakat kalite farkı var değil mi?
Ama daha önceden de söylediğim gibi bana göre lpg de marka ve kaliteden önce usta önemli.
Ankara da Atiker marka takan arkadaşlardan referans alarak en azından görüşebilirsin.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
sağlam usta seçmelisin kendine.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Mustafa Sefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: Çekmeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa Sefa
Selam arkadaşlar konu biraz eskide bende size katkıda bulanayım
2002 model xs 110hp 1.6 motor 206 var bende 1ay önce LPG taktırdım ATİKER sıralı sistem benzinle 32krş yakan aracım şuan 19krş yakıyor yani%40 tasarruf sağladı benim için gezmeye korkuyordum şimdi vızır vızır geziyorum:)) he bu arada verdiğim 19krş şehir içi geçen hafta bursaya gittim uzun yoldu 17kuruşa kadar düştü ama ben 150-160km hızla gittim daha düşük süartte yakıt biraz daha düşecektir. Ben çok memnunum isteyen olursa taktırıdığım yeri tavsiye ederim size. Dudullu Kadosan sanayinde 990 T.L. 10 taksit:)) 1ayda 3000km yaptım 390T.L. kardayım Hadi size iyi günler :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |