![]() |
|
Bu Parça Nedir?? Yardımmm... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
CoLLoQ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2010 Saat 21:30 |
||
![]() |
|||
CoLLoQ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dostlar foruma yeni katılıyorum resmi koarken biraz sıkıntı oldu k bakmayın. 206 hdı feline 2006 model aracım vardı. ufak bir kazası oldu yapım için sanayiye girdi çıktıktan sonra bu parçayı söför koltuğunun altında buldum nedir acaba bi bilgisi olan varmı teşekkürler...
|
|||
![]() |
|||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benzin pompasına benziyor ama bır anlam veremedım
|
|||
![]() |
|||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||
Benzin pompası mı???
![]() |
|||
Koceli/İZMİT
1982 |
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Benzin pompası.Ucunda kablo felan var harelde arabandan mazot çekmişler tahmininde bulunuyorum.
Düzenleyen peugeotefe - 12 Temmuz 2010 Saat 18:12 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
||
Hayatında benzinli araba gördün mü sen ![]() |
|||
![]() |
|||
serkan2457 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan2457
||
lambda sensörüne benzettim |
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
||
hocam hakkaten uucnda kablo ile bişi yapmışlar yakıtın azalmış olabilir eğer sponsorum doğru tahmin ettiyse birdaha o ustaya gitme :) ustanı söyle biz de gitmeyelim :) geçmiş olsun kazasız günler dilerim ...
|
|||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
cok acık olarak benzın pompası ıste yaa. bunu anlayamayacak bırsey yokkı. tahmın neymıs :) aracta buna benzer baska bır parca yokkı. usttekı soketıde elektrık soketı ıste. motora 12 Voltu ver bak nasıl bızzzzzzzzz donuyorrr :)) |
|||
![]() |
|||
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
||
![]() ![]() |
|||
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
arkadaşım arabanda daha önce tesisat varmıştı sanırım kapasitör olabilir
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
||
Özellikle Efe kardeşime saygısızlık yapmak istemiyorum, o benden çok daha iyi biliyor parçaları ama 206 benzin pompası yanlış hatırlamıyorsam biraz daha farklıydı sanıyorum..
|
|||
En iyisi senin olandır
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Arkadaş bu parça nedir diye konu açmış bende benzin pompası yazdım 206 - 106 - 306 diye belirtmedim.bu pompa üniversal bi pompa araçlar tamire bırakıldığında eğer depoları full se :) çırakların ve kalfaların arabayı yakmadın en iyi bi şekilde aracın deposundaki mozotu ve ya benzini çalmaya yarıyor :) Tamircilerin icatı |
|||
|
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
||
bunda sonra kırmızı yanarken bırakacam ustaya :)
|
|||
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||
![]() |
|||
Koceli/İZMİT
1982 |
|||
![]() |
|||
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
||
Bazı yörelerde insan olduguma dair söylentiler yayılmış bu söylentileri çürütmek için senınle uğraşıyorum kanka yanlış anlama ama istersen anla akşam neremde oldugunu gösteririm canlı SAYGILAR esen kal..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hocam hayırdır muhabbet aldı gitti :)
|
|||
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Efe haklı, Universal benzin pompası.. Motorda ciddi tamir işi varsa temizlik için yakıt çekmiştir diyecem ama, mazot pek temizlik işinde kullanılmaz :) :).. yakıt borusu boşalmıştır hortuma mazot doldurmak için kullanmıştır diyecem, onun içinde manuel pompa var motor üstünde.. :) :)... anlam veremedim, ama günahını almayalım ustanın, yanlışlıkla unutmuştur belki..
|
|||
![]() |
|||
||
olur mu olur haşim kardeşim ama bizde şüphelenmek fıtratımızda var sanırım :) doğru günahını almamak lazım haklısın ...
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |