![]() |
|
Bu Parça Nedir?? Yardımmm... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
CoLLoQ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2010 Saat 21:30 |
||
![]() |
|||
CoLLoQ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dostlar foruma yeni katılıyorum resmi koarken biraz sıkıntı oldu k bakmayın. 206 hdı feline 2006 model aracım vardı. ufak bir kazası oldu yapım için sanayiye girdi çıktıktan sonra bu parçayı söför koltuğunun altında buldum nedir acaba bi bilgisi olan varmı teşekkürler...
|
|||
![]() |
|||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benzin pompasına benziyor ama bır anlam veremedım
|
|||
![]() |
|||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||
Benzin pompası mı???
![]() |
|||
Koceli/İZMİT
1982 |
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Benzin pompası.Ucunda kablo felan var harelde arabandan mazot çekmişler tahmininde bulunuyorum.
Düzenleyen peugeotefe - 12 Temmuz 2010 Saat 18:12 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
||
Hayatında benzinli araba gördün mü sen ![]() |
|||
![]() |
|||
serkan2457 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan2457
||
lambda sensörüne benzettim |
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
||
hocam hakkaten uucnda kablo ile bişi yapmışlar yakıtın azalmış olabilir eğer sponsorum doğru tahmin ettiyse birdaha o ustaya gitme :) ustanı söyle biz de gitmeyelim :) geçmiş olsun kazasız günler dilerim ...
|
|||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
cok acık olarak benzın pompası ıste yaa. bunu anlayamayacak bırsey yokkı. tahmın neymıs :) aracta buna benzer baska bır parca yokkı. usttekı soketıde elektrık soketı ıste. motora 12 Voltu ver bak nasıl bızzzzzzzzz donuyorrr :)) |
|||
![]() |
|||
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
||
![]() ![]() |
|||
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
arkadaşım arabanda daha önce tesisat varmıştı sanırım kapasitör olabilir
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
||
Özellikle Efe kardeşime saygısızlık yapmak istemiyorum, o benden çok daha iyi biliyor parçaları ama 206 benzin pompası yanlış hatırlamıyorsam biraz daha farklıydı sanıyorum..
|
|||
En iyisi senin olandır
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
Arkadaş bu parça nedir diye konu açmış bende benzin pompası yazdım 206 - 106 - 306 diye belirtmedim.bu pompa üniversal bi pompa araçlar tamire bırakıldığında eğer depoları full se :) çırakların ve kalfaların arabayı yakmadın en iyi bi şekilde aracın deposundaki mozotu ve ya benzini çalmaya yarıyor :) Tamircilerin icatı |
|||
|
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
||
bunda sonra kırmızı yanarken bırakacam ustaya :)
|
|||
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||
![]() |
|||
Koceli/İZMİT
1982 |
|||
![]() |
|||
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
||
Bazı yörelerde insan olduguma dair söylentiler yayılmış bu söylentileri çürütmek için senınle uğraşıyorum kanka yanlış anlama ama istersen anla akşam neremde oldugunu gösteririm canlı SAYGILAR esen kal..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hocam hayırdır muhabbet aldı gitti :)
|
|||
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Efe haklı, Universal benzin pompası.. Motorda ciddi tamir işi varsa temizlik için yakıt çekmiştir diyecem ama, mazot pek temizlik işinde kullanılmaz :) :).. yakıt borusu boşalmıştır hortuma mazot doldurmak için kullanmıştır diyecem, onun içinde manuel pompa var motor üstünde.. :) :)... anlam veremedim, ama günahını almayalım ustanın, yanlışlıkla unutmuştur belki..
|
|||
![]() |
|||
||
olur mu olur haşim kardeşim ama bizde şüphelenmek fıtratımızda var sanırım :) doğru günahını almamak lazım haklısın ...
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |