![]() |
|
206 yay kısaltma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2010 Saat 01:13 |
Yay kestırme konusunda arkadaslarıma katılıyorum. Be ngecenlerde yay almak ıcın aksaraya gıttım FK marka 5 cm lık yayların cıftıne 100 tl dendı senın yerınde olsam orgınal yayını bozmam gıder bunlardan alırım ama amrtısorlerı ayarlatman sart tabıkı ... Dostum ne alırsan al hayrını gorursun ınslh...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjınal yayları bozmanızı tavsıye etmem. arkadasların dedıklerı gıbı spor yay alıpta taktırmanız ve daha sonra gerı donus ıhtımalını goz onunde bulundurarak eskı yayları kenarda tutmanız sızın faydanıza olacagına ınanıyorum... |
|
![]() |
|
peugeutdiyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeutdiyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
amartisör tablasını aşağı alıyorlar oluyor ama maalesef süspansiyon olayı bitiyor
|
|
Gül tutan elde daima bir miktar gül kokusu kalır
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
amortisörlerin ayarlanarak belirli bir düşüklük elde edildiğini duydum ama yayları hiç ellemeden 4 cm nasıl düşecek merak konusu..bence git 3,5 cm lik yay al tak aynı düşüklüğü yakalarsın.. İzmit sanayisinde işi bilen nadir ustalar var.. Ben spor yay sordum geçenlerde -5 cm lik 2 adet, adam bana 400 tl fiyat vermişti
![]() |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
amortisörlere ayar yaparak düşüreceğini söyledi yay kesmeden zaten tavsiye etmiyorlarmış yay kesmeyi.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yayları kesmeden nasıl 4 cm dusecekmıs ?
yay cok onemlıdır arabada sızın can guvenlıgınız cok dah aonemlı 180-200 tl verıp yay kıtı alın Fk . eırbagh mad gıbı markalar v.s |
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
arkadaşlar aracımın öntarafını biraz düşürmek istiyorum bir kaç gün önce amortisörcüye gittim izmitli arkadaşlar belki bilir kardeşler amortisör yayları kesmeden ayar yaparak 75 liraya 4 cm düşürebileceğini söyledi başka bir yerede zamanım olmadığı için soramadım fiyat biraz bana pahalı geldi sizce verdiği fiyat nasıl.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |