|
407 nin radyo ekrani |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2010 Saat 08:36 |
|
Duydum ki bu 407lerdeki ic lcd de hep bir sorun oluyormus. Benimkide yalan oldu. Araba sogukken once gorunuyor ama arabanin ici isinsin hemen hersey kayboluyor. Ne yaptirmam lazim ve kaca mal oluyor herangi bir fikri olan var mi?
|
||
sdurmus61
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
valla bi fikrim yok bende öyle bir sorun olmadı şimdiye dek 2006 bende var ama servise gitmekte yarar var dostum
|
||
sdurmus61
|
||
yılmaz34
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çoğu 407 lerde olan ekrandan kaynaklı kronik bir sorun
dediğin sorun bende de oldu o zaman araç garanti kapsamında olduğu için değistirdim.eger garanti kapsamından çıkmışşa sana tavsiyem serviste çok para vericegine alışveriş siteleride uygun ve sıfır bulursun.
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
sadece 407 değil tüm araç LCD lerinde bu sorun var.. Zamanla ser sıcağı yedikçe Likit kristal özelliğini kaybediyor. Güneşllik kullanmak gerekiyor.. |
||
mabolla
1. Vites 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla aynı olay benmde başıma yeni yeni gelmeye başladı,gecen hafta diyarbakırdan muğlaya geliyordum,haliyle sıcak hava,ekranın sağ alt köşesinden başladı kararmaya,tabi fena canım sıkıldı görünce.ama sabah kararma yoktu,anladım ki sadece güneşte oluyor sanırım.ilerlemesinden korkuyorum,ne yapmak lazım?değiştirmekten başka çare yok mudur?
|
||
Baran yıldırım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ilgiye tesekkurler
almam gereken parcanin adini bilen var mi? |
||
yılmaz34
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
direk ekranı alıcaksın taktırıken kontrol et bende taktıktan sonrada aynısı oldu tekrardan degıstı 2.cısınde bı sıkıntı olmadan hala calısıyor
bazen sılıklesır bazaen cap canlı olur ama degıstırmektan baska yol yok gıbı gozukuyor
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |