![]() |
|
Far içi su doldu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Antiseptiq ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2010 Saat 08:55 |
Arkadaşlar selam;
Bir sıkıntım var, 1 yıldır Antalya' da yaşıyorum, geçen gün bayağı sert bir yağmur yağdı, sağ ön farımın içine su doldu, sonra bu su sıcağın etkisi ile buğarlaştı, gece far açıkken içindeki su fokurduyor, bu suyu nasıl çıkartacam ve bu buharı nasıl temizleyecem, fikri olan var mı? |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanıdığın elektirikçi varsa götür farını söksün yada sen sökebiliyorsan sök. farı söktükten sonra çivi ısıtıp farın alt tarafında suyun akabileceği gibi küçük bir delik del. Bir daha su girerse bu delikten çıkar ve birikmez. Ayrıca sökmüşken silikon çekmeni tavsiye ederimki bir daha su girmesin. Alttan küçük deleceğin delikten su falan girmez bunu düşünme sakın. Benim eskiden stoplara böyle yapmıştım ve işe yarıyor.
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Bence kısa ampülleri sök, anten kablosuna benzer bir kablo bul yani, ne çok sert olup farın içini çizsin nede çok yumuşak olup işine yaramaz olsun. Kablunun ucuna yeteri büyüklükte iz bırakmayacak bir bez bağla, bez sıkı olsun ki farın içinde kalmasın. Kısa ampül değilinden sok ve suyu emdir, su bitince temiz bezle işlemi tekrarlaki kurulasın, veya uzun ampülü de söküp saç kurutma makinasıyla farın içini kurut. Bu yolla helledilebilir gibime geldi..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
su alan far daha sonra yine su alacaktır. Silikon çekilmezse o far devamlı su alır. kurumadan silikon çekmeyin sakın içinde sular kalır ve kolay kolay gitmez. en basit ve mailiyetsiz olarak biriken yerde alttan küçük bir delik açarak suyun tahliyesini sağlamak ve silikonlamaktır, kanımca.
|
|
![]() |
|
peugeutdiyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeutdiyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alttan küçük bir delik diyorsunuzda far hava alıncada buharlaşma yapmıyormu. Benim aracımdada buharlaşma oldu hava alıyor demişlerdi. NE yapmam lazım
|
|
Gül tutan elde daima bir miktar gül kokusu kalır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu konuyu gecende konusmustuk. farın ıcın hava alırsa buhar yapmaz. ıc dıs ısı farkı olup hava sırkulasyonu olmazsa ıcerıde yogusma oluyor. ama ıcerısı havalanırsa bu durum olusmuyor. farlarında kendılerınde hava alma delıklerı bulur. benım aracımda sıs farlarımda bıle hava delıklerı var ve bu delıkler su gırmeyecek sekılde asagı bakıyorlar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |