Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mazotu nereden alıyorsunuz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mazotu nereden alıyorsunuz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
engineer206 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı engineer206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mazotu nereden alıyorsunuz?
    Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 20:27
Forumda arama yaptım ancak bu başlıkta bir konu bulamadım.
Eğer arkadaşlar yakıtları nerelerden aldığınızı ve memnuniyetiniz yada memnuniyetsizliklerinizi belirtirseniz, tüm arkadaşlar (özellikle benim gibi ilk kez araba sahibi olanlar :)) içinfaydalı olacağına inanıyorum.
Ben BP den euro dizel kullanıyorum ve yakıtla ilgili bir problem yaşamadım şu ana kadar.
Peugeot 206 HDI
İstanbul
Yukarı Dön
Doktor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
DOKTOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Doktor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 21:45
Ben de Opet Euro Dizel kullanıyordum, arabamı satana kadar 9 ay bindim ve sorun yaşamadım. Şimdi Benzinli bir aracım var ve değişiyor...
Doktorlar da modifiye sever... :)
Yukarı Dön
Melih-Fit Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Melih-Fit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 21:56
Bp veya Shellden alıyorum. Pek bi fark göremedim açıkcası
Yukarı Dön
ibrahim YILDIZAK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 22:53
Shell'den alıyorum puanları çok işime yaradı açıkçası.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 22:53
opetten şaşmam denetimleri çok sıkı(kaçak vs bi durum söz konusu değil) performansda belki psikolojik ama diğer istasyonlara göre daha iyi sanki (sheel ve totalda denedim opet)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 23:03
apetten sasmamm
Yukarı Dön
tayfunyesilyurt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tayfunyesilyurt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 23:44
opet tabiki yau =)
Peugeot 307 1.4 Hdi
Yukarı Dön
acad Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
06 - Ekim - 1963

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 00:27
Shell'den şaşma kardeşim, başın ağrımaz..
Yukarı Dön
berko Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Temmuz - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 04:19

hiç şaşmadan Shell den alıyorum. hiç başım ağrımadı. Total den kaçtım Shell e sığındım :)

Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 07:18
Bizim bu şehirde sadece PO var ve ordan alıyorum
Yukarı Dön
shamed Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
31 - Mart - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shamed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 07:45
Bp veya Shellden alıyorum
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek
Yukarı Dön
gokhanozmen Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokhanozmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 12:41
opet eurodizel :)

26 TY 334
2004 206 HDI :)
Yukarı Dön
tayfunyesilyurt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tayfunyesilyurt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 13:49
Gökhan plakanda iyiymiş kardeş ya.
Tayfun Yeşilyurt'tan :)

Peugeot 307 1.4 Hdi
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 14:07
bende opetden alıyorum en son zor durumda kaldım total aldım memnun değilim
Yukarı Dön
TheEchoes Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TheEchoes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 Saat 01:28
shell shell shell
Cennette huriler varmış, kara gözlü;

İçkinin de ordaymış en güzeli.

Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz:

Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı engineer206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2010 Saat 16:06
anladığım kadarı ile sadece total ile ilgili bir tane olumsuz görüş var, onun dışında farklı yerlerden alan arkadaşların hepsi memnun galiba.
Peugeot 206 HDI
İstanbul
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2010 Saat 16:21
şu marka bu marka çok önemli degil önemli olan istasyonun nasıl sattıgı. sürkli aynı istasyondan alırım marka olarak shell den alırım her zaman shell olmayan yerden opetten alırım gayet memnunum
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2010 Saat 00:26

konuyu terkrar aktif edelim :)

ben bütün araçlarimda hep totalden alıyordum.ama bu yeni peugeot aracimda siyah duman atiyor. daha km 3700.iki defa servise götürdüm mazottandir dendi.başka bir yerden almam önerildi. bp den aldim bir depo falan daha kullandim ondada siyah duman atiyor.bunun sebebi ne olur ne yapmam lazim? birde shellin mazotu kullanmami pek tavsiye etmediler oktanlari fazla oldugu için motor ışıgı yakıyormuş bu doğrumu ???
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı engineer206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 17:22
Orjinalini yazan: Birtan ÇÖTELİ Birtan ÇÖTELİ Yazdı:

konuyu terkrar aktif edelim :)

ben bütün araçlarimda hep totalden alıyordum.ama bu yeni peugeot aracimda siyah duman atiyor. daha km 3700.iki defa servise götürdüm mazottandir dendi.başka bir yerden almam önerildi. bp den aldim bir depo falan daha kullandim ondada siyah duman atiyor.bunun sebebi ne olur ne yapmam lazim? birde shellin mazotu kullanmami pek tavsiye etmediler oktanlari fazla oldugu için motor ışıgı yakıyormuş bu doğrumu ???

Konuyu tekrar aktif etmen iyi olmuş :)
Benim aracımın motor ikaz lambası da yanmaya başladı, geçen gün özel servise gittim. 2 tane parçada sorun var dedi. Yakıt basınç regülatörü ile ray basınç sensörü arızalıymış. Bir fiyat çıkardı sormayın yani. Bunu da başka bir konu olarak açacağım zaten. Neyse bir ihtimal mazottan kaynaklanıyor olabilirmiş problem.
Ben BP den eurodizel alıyordum, genellikle de aynı istasyondan alırım. Usta değiştirmemi istedi shell yada opetten al dedi. Bi de katkı maddesi kattık depoya. Bakalım inşallah düzelir.
Peugeot 206 HDI
İstanbul
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 18:54

shell ve kdoil  kdoil cok kalıtelı ankara yuzde 4 de ucuz

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6922 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 445 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 576 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 334 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5121 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 388 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 654 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 553 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2263 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5596 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4833 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2046 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2199 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37341 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English