![]() |
|
Mazotu nereden alıyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
engineer206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engineer206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 20:27 |
Forumda arama yaptım ancak bu başlıkta bir konu bulamadım.
Eğer arkadaşlar yakıtları nerelerden aldığınızı ve memnuniyetiniz yada memnuniyetsizliklerinizi belirtirseniz, tüm arkadaşlar (özellikle benim gibi ilk kez araba sahibi olanlar :)) içinfaydalı olacağına inanıyorum. Ben BP den euro dizel kullanıyorum ve yakıtla ilgili bir problem yaşamadım şu ana kadar. |
|
Peugeot 206 HDI
İstanbul |
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de Opet Euro Dizel kullanıyordum, arabamı satana kadar 9 ay bindim ve sorun yaşamadım. Şimdi Benzinli bir aracım var ve değişiyor...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bp veya Shellden alıyorum. Pek bi fark göremedim açıkcası
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Shell'den alıyorum puanları çok işime yaradı açıkçası.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
opetten şaşmam denetimleri çok sıkı(kaçak vs bi durum söz konusu değil) performansda belki psikolojik ama diğer istasyonlara göre daha iyi sanki (sheel ve totalda denedim opet)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
apetten sasmamm
|
|
![]() |
|
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
opet tabiki yau =)
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Shell'den şaşma kardeşim, başın ağrımaz..
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
hiç şaşmadan Shell den alıyorum. hiç başım ağrımadı. Total den kaçtım Shell e sığındım :) |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bizim bu şehirde sadece PO var ve ordan alıyorum
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Bp veya Shellden alıyorum
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
opet eurodizel :)
|
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
Gökhan plakanda iyiymiş kardeş ya.
Tayfun Yeşilyurt'tan :)
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende opetden alıyorum en son zor durumda kaldım total aldım memnun değilim
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
shell shell shell
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
engineer206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engineer206
anladığım kadarı ile sadece total ile ilgili bir tane olumsuz görüş var, onun dışında farklı yerlerden alan arkadaşların hepsi memnun galiba.
|
|
Peugeot 206 HDI
İstanbul |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
şu marka bu marka çok önemli degil önemli olan istasyonun nasıl sattıgı. sürkli aynı istasyondan alırım marka olarak shell den alırım her zaman shell olmayan yerden opetten alırım gayet memnunum
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
konuyu terkrar aktif edelim :) ben bütün araçlarimda hep totalden alıyordum.ama bu yeni peugeot aracimda siyah duman atiyor. daha km 3700.iki defa servise götürdüm mazottandir dendi.başka bir yerden almam önerildi. bp den aldim bir depo falan daha kullandim ondada siyah duman atiyor.bunun sebebi ne olur ne yapmam lazim? birde shellin mazotu kullanmami pek tavsiye etmediler oktanlari fazla oldugu için motor ışıgı yakıyormuş bu doğrumu ??? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engineer206
Konuyu tekrar aktif etmen iyi olmuş :) Benim aracımın motor ikaz lambası da yanmaya başladı, geçen gün özel servise gittim. 2 tane parçada sorun var dedi. Yakıt basınç regülatörü ile ray basınç sensörü arızalıymış. Bir fiyat çıkardı sormayın yani. Bunu da başka bir konu olarak açacağım zaten. Neyse bir ihtimal mazottan kaynaklanıyor olabilirmiş problem. Ben BP den eurodizel alıyordum, genellikle de aynı istasyondan alırım. Usta değiştirmemi istedi shell yada opetten al dedi. Bi de katkı maddesi kattık depoya. Bakalım inşallah düzelir. |
|
Peugeot 206 HDI
İstanbul |
|
![]() |
|
shell ve kdoil kdoil cok kalıtelı ankara yuzde 4 de ucuz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |