|
|
otomatik şanzıman arızası |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
ramtas
1. Vites
21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2010 Saat 16:52 |
|
ama hep yapmıyor bazen düzeliyo rahat gidiyo baskı balata olsa hep yapmazmiki
|
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2010 Saat 17:01 |
|
Belki başlangıç aşamasındasın tabi ben bu konuda yeterince bilgili değilim ama inşaallah söylediğim değildir. Çünkü baya masraf çıkartan bi parçaymış...
|
|
![]() |
|
ACHTUNG
2. Vites
Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2010 Saat 17:28 |
|
|
![]() |
|
ramtas
1. Vites
21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 18:55 |
|
arkadaşlar bu gün şanzımancıya gittim.arabayla turattı 3. vites kayışı kaçırıyo revizyon dedi büyük paralar söyledi güvenemedim
|
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2010 Saat 19:50 |
|
arkadaşım aynı problemi bende yaşadım.3000 devir 90 km hız.bir zaman sonra şanzıman arızası verdi.yetkili servise getirdim aracı.şanzımanın yağ kaçırdığını söylediler.conta takımı değişti.şanzıman ankaraya gönderildi.işçilik parça kargo vs. 1000 tl ödedim.muhtemelen sende aynı problemle karşı karşıyasın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||