![]() |
|
Nasıl anlarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2010 Saat 17:38 |
Cevabın için teşekkür ederim.
Olsun rastgele de olsa bi ön bilgi oldu benim için.Tekrar teşekkürler. |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- ilk sesli uyarıdan sonra en az 50-60 km kesin gider. ama deponun pisliği gelmesin araca, çok fazla km gitmeden tekrar benzin alın.
2- yağ ve su kontrolünü kendin yapabilirsin. hava ve polen filtresine de bakılabilir. 3- muhtemelen 20,000 km bakımı yapılmamıştır. yapılsaydı eski sahibi aracı biraz daha kullanırdı (özel bir durumu yoksa). rutin bakımlarına ek olarak, ön takımlar elden geçirilebilir. fren balataları kontrol edilebilir. 250 civarında masraf çıkabilir. aracın zaten temizdir. daha da birşey çıkmaz. aracı görmeden de kimse birşey diyemez. bu cümleler bilşe haybiye, rastgele yazılmıştır. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar.Soracağım sorular komik gelebilir size.İlk defa araba sahibi oldum.Kullanmasına kullanıyorum ama,motorla ve aracımın özellikleriyle ilgili pek fazla bilgim yok.Kullanma klavuzlarına da baktım,artı olarak belki tavsiye edebileceğiniz şeyler olabilir.
Aracım: Peugeot 206 Feline-2006 model-1.4 Benzinli 1-) Aldığımdan beri depoyu tam dolduramadım :) Öncelikle öğrenmek istediğim,benzinin bittiğini haber veren ilk sesli ve ışıklı uyarıdan itibaren aracım sizce kaç km daha yol yapabilir?(Tecrübelerinize dayanarak soruyorum) 2-) Bakım veya kontrollerde benim yapabileceğim şeyler nelerdir?(yağ kont. veya su kont. gibi) Ne sıklıkla kontrol etmeleyim? 3-) Aracı 23000 km'de satın aldım.Şu an 24000'de.Çalıştırmadan önce 10000 km diye bir uyarı geliyor (bakım için kalan km) Bir peugeot 206 servise götürüldüğünde en çok ne ile ilgili sorunu çıkar ve ne kadara patlar? Kusura bakmayın arkadaşlar.Dediğim gibi pek fazla bilgim yok bu konularda.İlk defa araç sahibi oldum.Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar.Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Herkese kolay gelsin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |