|
eco mod |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
karayel1984
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 Saat 13:55 |
arkadaşlar bu eco modu iptal etmenin bir yöntemi varmı.serviste bile yapamıyoruz dediler.ben arabada oturup 15 dakikada bir marş basmadan müzik dinleyemeyecekmiyim
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Belki ince ayarlarda on/off ayarı vardır. benim 206'ımda da vardı aynısı.
|
|
arifziyaar
1. Vites 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
|
evet güzel soru bende gıcık oluyorum birini beklerken falan sürekli marş basmak zorunda kalıyorum..hazır marş basmışken ikide tur atiyorum..sürekli mazot yakıoz ...
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
karayel1984
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
|
malesef öle bi ayar yok.yada ben bilmiyorum gizli bi yerlerde ayar varsa.bu arada 2008 model 206hdi aracım
Düzenleyen karayel1984 - 22 Haziran 2010 Saat 14:47 |
|
kunkor
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Kandıra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Marş niye basıyosunuz anlayamadım arkadaşlar.Kontağı 1. kademeye getirin şarz lambası yansın yeter. Hatta kontak üstündeyken di galiba kapıyı açıp kapatmanız bile teyibi tekrar çalıştırır.Tabi benimki orjinal teybi değil farkedermi bilmiyorum
Düzeltme : Eco mod kontak açık olsada 30 dakika sonra devreye giriyor sanırım kimseyi yanıltmiyim. Söylediklerim 30 dakikadan kısa beklemelerde geçerli arkadaşlar
Düzenleyen kunkor - 22 Haziran 2010 Saat 15:25 |
|
karayel1984
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
|
help me
|
|
arifziyaar
1. Vites 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
|
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
kunkor
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Kandıra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim dediğim kısa süreli beklemelerde oluyo yalnız. Teyip açıkken iniyorum arabadan alışverişimi yapıyorum o arada teyip kapanıyor. Kapıyı açtığımda tekrar çalışmaya başlıyor. Eko modda yarım saat sonra komple sistem kapanıyor. Sanırım çaresi yok tekrar çalıştıracaksınız. Maksadı zaten teyibi, cam otomatiğini iç lambaları v.s devreden çıkarmak olduğu için yapacak birşey yok
|
|
karayel1984
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
|
yokmu yardım edecek kurt pug cular ustalar
|
|
serkan.ist
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
|
Bu eco modu koymalarının sebebi üretim sırasında koyulan en dünyanın en dandik akülerinden biri olan peugeot marka aküye duydukları güvensizlik olmasın? Duyumarıma göre bu peugeot aküleri kalitesiz bir akü markasında çok düşük bedelli yaptırdıktan sonra üstüne kendi etiketini basıyormuş.
Eco modu ancak iyi bir bilgisayar proğramcısı yapabilir sanırım. Bu proğramlarla oynayarak arabanın beygir yönünden bazı sırınlamalarını değiştirip iptal eden proğramcılar var. Bunlardan biri kolaylıkla yazılımı değiştirebilir heralde.
|
|
Av. Serkan Türker
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
evet bende ayar oluyorum bu eco mod işine pug genelde VARTA marka kullanıyo akülerini aracımı 2005 yılında sıfır aldığımda üzerinde vardı 4 sene kullandım hiç şarj etmeden.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
Eco modun amacı sürekli akım çeken cihazların açık kalması ihtimaline ve bu ihtimalin sonucu olarak akünün boşalmasını önlemektir.
Eco modu devreden çıkarmanın yolu sağlam bir elektrikçi ustasından geçiyor.Benim usta aracı bu moddan çıkarmak için aracı çalıştırmıyor; ya kornaya basıyor ya da dörtlüleri yakıyor ve eco mod kendiliğinden devreden çıkıyor.Ama ne kadar ısrar etsem de bu yöntemi benimle paylaşmadı
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
demekki adam işi biliyo kardeşim :) ben olsam bakardım ellerine ismail nasıl yapıyo çözerdim hemen :) :)
|
|
0535 648 84 68 |
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
Elektronikten anlarım.Ah bir görsem yaparken hemen kaparımda yapmıyor :)
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
deniz_206
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
:D:D:D:D:D.D
|
|
0535 648 84 68 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |