![]() |
|
206 X-Design |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2010 Saat 21:53 |
slm arkadaslar 206 X-Design almayı dusunuyorum arac hakkında bilgi verirmisiniz artıları eksileri nelerdır şimdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar özel msj atarsanız sevinirim yenı uye oldugum için yerleri karıstırıyorum:)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
206 x-design özellikleri
Sürücü ön hava yastığı Yolcu ön hava yastığı Yolcu ön hava yastığını devre dışı bırakabilme Kapı içi koruyucu destekler Immobilizer (Kodlu marş sistemi) Uzaktan kumandalı merkezi kilit Halojen farlar Far yükseklik ayarı Farlar açık unutulduğunda sesli uyarı 3. stop lambası Arka sis lambası Çift açılı sürücü dış dikiz aynası Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri Aktif gergili arka emniyet kemerleri Yükseklik ayarlı ön koltuk kafalıkları Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Manuel Klima Arka cam sileceği Elektrikli ön camlar Renkli camlar Yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon Direksiyondan kumanda kollu Radyo-CD çalar (Tek CD) Aydınlatmalı ibreler kısacası bildiğin 206'dır. x-design model olarak boş bir model herhangi bir artısı yok. Sadece kapılarda yuvarlak x-design metal sticker var. yol bilgisayarı, dijital klima, abs, yağmur ve far sensörleri, cam tavan gibi özellikleri yok. Konfor olarakta fiyat ve modeline göre tatmin edici. Düzenleyen GökhaN - 21 Haziran 2010 Saat 22:52 |
|
![]() |
|
cok tesekkür ederim gökhan bey x line daha dolu modeli sanırım
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en dolu model XT modeli 8 aırbag falan var.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
modeller arasında bir sabitlik yok aslında x-line ların bazılarında abs yazıyor ama ne kadar dogru bilmiyorum. en dolu model 206 Feline diye biliyorum. X-line larında beyaz gösterge haricinde başka bir farkı olduğunu tahmin etmiyorum. |
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
X-Desing modeli güzel tavsiye ederim birde otomatik olunca çok seri bir araç |
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
abi konu ta 2010un haziranından kalma.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
:)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |