![]() |
|
izmirde peugeot servisi-tamircisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
msen63 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2010 Konum: Türkiye/MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2010 Saat 16:58 |
Herkese merhaba. Ben Manisada öğretmenlik yapan bir peugeot 307
sahibiyim. 2004 model 307'mi geçenlerde basit bir sorun nedeniyle
İzmir'de bir tamirciye götürdüm, yaklaşık 2 ay arabayı oyaladılar.
Manisada olduğum için aracı orada bırakıp otobüsle dönüyordum. Telefonla durumu sorduğumda bakıyoruz, araştırıyoruz diyerek geçiştiriyorlardı. Arada bir dayanamayıp kalkıp gidiyordum ama her gördüğümde
araç bir öncekinden beş beter oluyordu. En sonunda 2 gün önce ellerinden
alabildim ama artık eski tadı yok arabanın. Bir takım parçalarını
değiştirmiş olabileceklerini düşünüyorum. İzmirde güvenilir bir peugeotcu
biliyorsanız bildirmenizi rica ediyorum. Her an kötü bir durum çıkacak
korkusuyla kullanır oldum arabayı. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız
sevinirim. İyi günler...
Düzenleyen msen63 - 21 Haziran 2010 Saat 21:35 |
|
msen63
|
|
![]() |
|
msen63 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2010 Konum: Türkiye/MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koskoca İzmirde bilgi verecek kimse yok mu bu konuda? Bir başka forumda yine bir başka 307 sahibi, İrde otomotivde kendisiyle ilgilendiklerini ve sorunu hemen çözdüklerini belirtmiş. Bu servis hakkında bilgisi olan başkaları varsa mesajlarını bekliyorum. Güvenilir servis sorunu herkesin sorunu değil midir? Burada paylaşılması herkesçe iyi olmaz mı?...
Düzenleyen msen63 - 21 Haziran 2010 Saat 21:33 |
|
msen63
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeş hesapta izmir temsilcileri var ama görmediler galiba ben sana tavsiye edeyim çınarlı kaya otomativ pejo özel çınarlı halil öztürk pejo özel 10 numara servistir güvenilir
|
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşım... Bu araştırmayı dahaönceden yaparak gitmiş olsaydım bu durumlar başıma gelmezdi ama, zararın neresinden dönülse kârmış, bundan sonra daha dikkatli olurum artık...
|
|
msen63
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Gaziemir ARKAS peugeot servisi size tavsye edebilirim.İşlerinde hem titiz hemde bilgililer.Atölye şefi Ercan bey konusunda uzman soracağınız her türlü soruya sonuna kadar cevap verecek birisidir.Servis müdürü Tunç bey konusuna hakim birisidir.Teknisyenleri birbirinden titiz ve uzmanlardır.
Ayrıca Halil Öztürk Atatürk stadyumunun yanında onlarda servis olarak iyiler geçmiş olsun
Servisler genelde yoğun olur randevu almanız sizin yararınıza olur. |
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
Merhaba, cevap için teşekkürler. Arabayı boya için 4. sanayide bir ustaya bırakmıştım. Ben bıraktıktan sonra korktuğum olmuş ve araba çalışmamış. Boya ustası da Ercan isminde bir Pejo ustasını çağırdı ve baktırdı. Sanırım sizin bahsettiğiniz aynı usta olmalı. Yani mecburen karşılaşmak zorunda kaldık kendisiyle. Tekrar teşekkürler...
|
|
msen63
|
|
![]() |
|
madchoice ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madchoice
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman Halil Öztürk'e arabanızı bırakmayın. Viraj denge çubuklarını değiştirmek istedim. Telefonla fiyatını sorduğumda verdikleri fiyat ile servis faturasndaki fiyat birbirinin iki katı. Ayrıca hasar servisinde şeref diye bir adam var. Arabanızı o karşılarsa zaten bitiksiniz. Sizi dinlemez, anlatmaya başlar. Soru sorarsanız salak muamelesi görür kovulabilirsiniz. Aman Halil Öztürk olmasın da ne olursa olsun. Kesinlikle tavsiye etmem.
|
|
Life is like icecream, enjoy it before it melts
|
|
![]() |
|
madchoice ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madchoice
Abi Halil Öztürk gibi bir servis oldukça ben bir daha pejo almam ve aldırtmam. Sayın Öztürk personeli şeref ile doya doya binsin.
|
|
Life is like icecream, enjoy it before it melts
|
|
![]() |
|
evet öztürk serviste sıkıntılar var şu aralar ama buca 6. sanyide 2 tane çok iyi servis var özel
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
ben pejo irde haricinde başka bi yere gitmedim.hatta arabayıda oranın showroom dan aalmıştım
şikayetçi değilim ama pekte memnun değilim.periyodik bakımlara gittiğimde tuzlu faturalar çıkarıyolar sanki.ama başka bi yerede gidip daha kötüsüyle karşılaşmaktan korktuğum için başka bi özel servise götürmedim.
bende tavsiyelernizi bekliyorum
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
izmirde irdeden uzak durun derim.arkas ve ünallar harici servise sokmam..çiğli sanayide özel pejo servisi var.kaya olması lazım.oranın iyi oldugunu söylüyorlar
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
OKİTAY ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
izmirde iyi bir özel servis arıyorsaniz cinarlida KAYA PEUGEOT CİTROEN ÖZEL SERVİS var cinarlida yeni adliye yolu ustunde izmirdeki en eski peugeot servisi ÖMER usta hemen hemn 30 yildir var bu servis TLF:d 4356626 4357154 05322413269 Düzenleyen OKİTAY - 07 Ekim 2010 Saat 21:58 |
|
![]() |
|
mutluarap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mutluarap
sim beyler izmir çiglide.özel servis arap otomotiv atasanahii tavsiye ederim. tfn o232 3281282 çep 05424160188 ustası okay özel servis.
![]() |
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR İZMİRDE BENİM EŞİMİN ABİSİ WAR TAMİRCİ OLARAK BEN HERZAMAN ARACIMIN BAKIMINI ONA YAPTIRIYORUM EN GÜVENDİĞİM O SERVİSE FALAN BEN GÜVENMİYORUM 1000 TL LİK MASRAF WARSA ONLAR 3000 TL YAPIYORLAR.TAMİR BAKIM KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM... TEL :ONUR 0507 204 30 38 |
|
![]() |
|
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
bende akhisarda oturuyorum servis icin gaziemir oto kentin orada sanayide murat oto var. Forumada uye isini cok iyi yapıyor tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Madem hortladı konu, ben de bir şeyler söyleyeyim. Sırasıyla Halil Öztürk, İrde, Arkas, İztek servislerini dolaştım bazı sorunlarım ve bakımlar için. Sıralama yapacak olursam:
1- Gaziemir Arkas Peugeot (Güler yüz, iyi işçilik, çözüm odaklı yaklaşım, "madem yetkili servisim, o zaman kazıklamak hakkımdır" anlayışının olmaması.) 2- İztek (Yetkili servislerde uzun yıllar çalışmış ustaların açtığı bir özel servis olması, hızlı ve iyi işçilik, uygun fiyat) 3-İrde (İşlerini yapıyorlar ama fiyatları tuzlu) 4- Halil Öztürk (Bildiğin kazıkçı anlayış, sağlam parçaları değiştirmeye çalışırlar, "abicim" ayakları, yüksek fiyatlar. Asla tavsiye etmeyeceğim bir servis.) |
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Üstadım ;
getir aracını aydına benim ustam halleder. Ayrıca bende eski bi servis calısanıyım Aydın yetkili servisinde IT Managerlık yaptım. Eger illa izmir dersen amca otomotiv tavsiye... ÇANAKKALE CAD. NO:61 PINARBAŞI BORNOVA İZMİR TEL. 0 232 479 22 19 - 0 232 479 06 40 FAKS. 0 232 479 53 67 http://amcaotomotiv.com.tr/harita.html Düzenleyen meandros - 21 Temmuz 2011 Saat 18:30 |
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
izmirde iyi servislerde var , hakkını yememek lazım .
1. pınarbaşında amca
2. halil öztürk.
3. 2.sanayide upse gelmeden özel İztek vardır . ( çalışanların hepsi irde ve halil öztürk çıkışlı)
Ama özellikle içlerinde amca ve iztek'i öneririm , şu ana kadar hiç birinde sorun yaşamadım
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
mutluarap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mutluarap
ARKAŞLAR. EYER ÇİGLİDE OTURU YOR SANIZ. PEJO NUZU ARAP PEJO SERVİSİ Nİ GOTURME NİZİ. TAVSİYE EDERİM. ATASANAYİİ OKAY USTA GÜVENİLİR. VE GARATİLİ TAVSİYE EDERİM. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mutluarap
ARAP OTONUN. ADAMLARI DA. AMCA HALİL ÖZTÜRK. VE ASBİR OTO DAN AYRILMA. HEPSİ YETKİLİ SERVİSTEN AYRIL MA. 8780 TAKSİM 24 NO 80 ATASANAYİİ TEL 02323281282. ÇEP 05424160188.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |