![]() |
|
peugeot 406 katlanır ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
purelifepurelife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı purelifepurelife
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2010 Saat 15:15 |
arkadaşlar merhaba,
Mustafa Kuru,Çanakkale'de oturuyorum,yaşım 35,kamuda çalışıyorum,yeni üye değilim aslında...3-5 ay oldu sanırım.aracımla ilgili bir sorunum var,yardım edebileceğinizi düşündüm...
|
|
peugeot 406 SV
|
|
![]() |
|
purelifepurelife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı purelifepurelife
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım peuget 406 SV ,aracımın sol aynası uzun zamandır arızalıydı,katlanabilme özelliği çalışmıyor,serviste değişmesi gerek dediler,yaklaşık 500,00TL.ben de çıkma bir ayna buldum fakat ,bununda soketleri farklı çıktı ,uyum sağlamadı,ne yapabilirim..
|
|
peugeot 406 SV
|
|
![]() |
|
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Uyum sağlamadıysa iade edeceksiniz. Ne yapılablir ki başka. İade almıyorsa -ki çoğu çıkmacı almıyor- bu da çıkmanın kumar tarafı sanırım.
İnternette ve sitemizde ikinci el çıkmacılar var. Bağlantıya geçerseniz bulması pek zor bir parça değil bu.
Düzenleyen serkan.ist - 21 Haziran 2010 Saat 17:24 |
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
muratca58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratca58
merhaba bendede 406 SV BVA modeli var benimde aynaları elimle katladığım zaman kontağı açınca açılıyor ama kontağı kapatınca kapanmıyor nedeni ne olabilir bilginiz varmı acaba?
|
|
2003 Peugeot 406
2.0 HDİ ST BVA 110 HP 250 NM Tork |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
benim de sağ aynam kapanmıyor
![]() |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Benim öyle bir derdim yok
![]() |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
en güzeli
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |