![]() |
|
206 Gıcırdamalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oskarr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2010 Saat 16:30 |
kesin arka torsiyondan kaynaklanıyor,eğer bilya yatağı aşınmamışsa sadece tamir takımıyla düzelir,maliyeti 200 tl,yok yatak aşınmış ise,tornacı devreye giriyor ozamanda 500 tlye çıkıyor,bazı tornacılar bilya yerine teflondan parça yapıyorlar ama olmuyor sakın teflondan yaptırmayın araba kazık gibi oluyor
|
|
![]() |
|
bodrum7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz daha beklesin ozaman.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yetkili servis fiyatı 100 tl..Acelesi olmayan bir ses olduğunu da belirtmek isterim..
|
|
![]() |
|
bodrum7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Aynı ses evet garç gurç ses çıkartıyor demek motor kulağı ha ilginç masrafı ne acaba?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
SErviste bana bu sorunun çözümü için araç lifteyken altta motor kulağını göstermişti,çatlamış..Motor kulakları yanda olmaz mı dedim,evet ama bu 3. motor kulağı ve altta olur,kırılır veya çatlarsa garç gurç ses çıkarır dediler..
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ön takım pug larda hastalık resmen.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Aynı gıcırdama benim 307 dede var direksiyonu sağ sol çevirirken ve hafif tümseklerde bile geliyo daha gidip göstreremedim herhalde çoğu pug da var aynı sorun.
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
sağ sol salıncak rot kolları rot başları viraj askı demirleri +işçilik 500 lira tuttu. |
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
ön takımda problem olsa hissetirmez mi? sağa sola çekme titreme vs..ne kadar tuttu masraf sormasi ayip :P |
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
aynı ses ve tıkırtılar bendede vardı ön takım yaptırdım artık sesler gitti çok şükür sürüş zevki arttı arabada ama 206 larda ön takım masraflı biraz. |
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
benim aractada yavas yavas ara sokaklarda gezerken ön tekerlerden kagnı gıcırtısı gibi bi gıcırtı yükselmeye baslıyor. frene dokununca geciyor 30-40 saniye sonra tekrar başlıyor.. balatalara filan baktırdım hiç bir sorun yok... tamirci balatalarda metal tozu birikip gıcırtı yapabilir dedi.bu tozun birikmesini engelleyebilirmiyiz? mesela bol hava alabilecegi bi çelik jant taksak ?? orjinal jantı ve jant kapagı oldukça kapalı |
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
o gıcırdama benm arabadanda geliyodu kesildi kend kendine
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
arka torsiyonları bi baktır
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
itouch_GTi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Aynı sorun şuan benim aracımda da var.Gıcırdamalardan bıktım usandım bende.Ön takımmı,amortisörmü yoksa yaylardanmı çözemedim henüz,en yakın zamanda Namiştayn gidip göstericem işten güçten vakit bulduğumda.
|
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
pugların genetiğinde var gıcırdamalar bence iyi bir müzik sistemiyle sorununuz hallolacaktır tabi bu işin espirisiydi direksiyon kutusundan yada tablalardan gelen sestir büyük bir ihtimalle aracın çalışması olayına da gelince arabada uzaktan çalıştırma modülü falan varsa ondan yapabilir yada BSİ den kaynaklana bir problem olabilir geçmiş olsun
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
bence büyük olasılıkla ön takımdan geliyor benim aracımdada aynı sorun var 206 sürekli gıcırdamalar oluyor. bi rot balanscıya gidip liste almanda fayda var sonrada durumun musait olunca parcaları değiştirir sorunu çözersin
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
1. sorununuzda direksiyon hidroliğinden olduğunu tahmin ediyorum hidrolik yağ seviyesini kontrol etmenizde fayda var inşallah pompada bi sorun yoktur pompadansa biraz külfetli.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
fan calışma olayını benim aracımda yapıyor hararet dusuk olsa bıle kontagı kapattıktan sonra fan calısıyor bi sure sonra duruyor
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
buna benzer bir ses benim araçta da vardı ön sol akıs bilyası dagılmıs aksaraydan skf bilya aldım 40 tl ye tamirciye göturup yaptırdım ses kesildi bu bir ihtimal tabiki
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Arkadaşlar çok garip bir şekilde eskiden olmayan bir gıcırdama sesi geliyor araçdan.
Bu ses tekerleri sağ-sol yapınca da geliyor ya da kasislerden geçerken de geliyor yani araba biraz esnese gıcırdıyor bildiğiniz yatak gıcırdaması gibi ve çok siniri bozucu bir hal aldı. Sizce sorun nerelerde olabilir ve maliyet açısından fikir verebilirseniz çok sevinirim. Ayrıca araçda bugun yine başıma gelen bir sorun daha var oda aracın fanı araç dururken ,kontak kapalı, ben dışardayken kendi kendi ne çalışdı. 2 kere başıma geldi,durmasını bekledim ama durmadı taki içine girip kontağı yarım açınca durdu ikisinde de. Acaba farketmeden gitseydim akü bitene kadar çalışacakmıydı? Bu sorunla ilgili yorumlarınız varsa onlarıda merakla bekliyorum. Saygılar..... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |