![]() |
|
206 RC 15" Replika + 195-50-15 Yeni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2010 Saat 09:17 |
Selam Arkadaşlar. Dün Akşam Saatlerinde Almış oldugum 15" RC 195-50-15 maxxis lastiklerle beraber taktırdım arabaya maalesef ailevi olarak sıkıntı cıktı. Fiyat 950 Lira. 1000 liraya aldım 3 saatlik kullanım itibariyle 50 lira düştüm. Jantı Dün aldım. Bu forumun Jant Lastik Konusuna bakabilirsiniz. ordada 3-4 gündür bu meseleyi konusuyoruz. Fatura Mevcut dün aldıgımı fatura ile ispatlayabilirim. Aile karşı cıktığı için satıyorum yoksa arkadaş çevrem olsun jantlar arabaya cuk oturmuş diolar. çok canlı gösteriyor..
YER ANKARA ![]() ![]() ![]() Düzenleyen emin1689 - 08 Haziran 2010 Saat 11:11 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Almıyacakanız konu hakkında yorum yapmamanızı rica ediyorum.
Yorum yapmaya devam etmeden önce alım satım bölümü kurallarını okuyunuz tekrardan ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
3 - Atılan mesajlar sonrasında konular geyik muhabbetine veya konuda
haksızlık doğuracak hiçbir şekile dönüştürülmemelidir. Aksi takdirde
yöneticilerimiz tarafından mesajlar silinip üyeler uyarılacaktır.
5 - Alım-Satım ilanlarında satışı yapılan ürünün satılımını engelleyecek sözler,içeriği veya fiyatı hakkında olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak yasaktır. |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Düzeltmek istediğim birşey var, fotoğraflarda görülen jantlar 206 RC jantı değil, 307 jantıdır.
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Kardeş Kafan mı Güzel :D Şaka şaka. Jantlar 15 Oldugu için sana öyle geliyor dostum ;)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet 307 jantı :)
hayırlı sstıslar ..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
arkadaş belirtmiş zaten replika 206 rc jantı.
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu jant 206 rc replikası değil , 307 XS replikası
206 rc jantı Atlantistir.
307 XSI jantıda bu janta benzer. o da challenger modelidir.
bu araçtaki ise 307 xs modelindeki ariane çakmasıdır.
bu arada hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() |
|
A3
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Ben de aynı şeyi söyledim 307 jantı dedim ama ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |