|
|
306 rolanti sorunu |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2010 Saat 12:04 |
|
bence tu5jp makınası olsa gerek... ama tabıkı bu bır tahmın |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Long Beach
2. Vites
Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2010 Saat 11:14 |
Sizde ustaniza, " eger sorun gitmezse, benim de size para vermem garanti degildir deyin " Gercekten Peugeot'u taniyan bir ustaya gidin derim. Ustanin söyledigi ihtimal dalindedir, ama söylediginin " ustalikla" alakasi da yoktur. Motor tipi nedir yazsaydiniz ona göre yardimci olmaya calisirdik. |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2010 Saat 10:22 |
|
a dan z ye bır gaz kelebegı temızlıgı yapılmalı. ama oyle uzerıne sprey sıkmakla degıl. komple kelebek yerınden sokulecek ve dagıtılacak. rolantı motoru, kelebek konum sensoru vs hersey detaylı bakımdan gecmelı. eger hala devam edıyorsa rolantı motoru degıstırılebılır. fakat yan sanayı rolantı motorları da var pıyasada. gretı marka. 50 tl cıvarında bundan da deneyebılırsın. orjınalı 200 tl cıvarında olsa gerek... |
|
![]() |
|
serFBdar
1. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2010 Saat 21:56 |
|
arkadaşlar bu 306 daki rolanti sorunu benim başımı baya ağrıtıyor.sizden aldığım çözümleri ustamla paylaştığımda rolanti ayar valfinin değişmesi bu sorunun çözümünde herhangi bir garanti değildir. diyor ve ben bundan dolayı okadar parayı boşuna vermek istemiyorum.daha önce bu konuda tecrübelerim oldu diyor.sizin bunlarıda duyduktan sonra öneriniz ne olabilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |