![]() |
|
özel servis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2010 Saat 23:01 |
bu arada körfez küçük sanayi sitesi 206 blok no:42 izmit /kocaeli adresi nerde
biliyormusun sen oraya gittin mi memnun kaldın mı birader
|
|
Erol
1978 Kocaeli/Gölcük |
|
![]() |
|
erol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşşekkür ettim alakan için birader
|
|
Erol
1978 Kocaeli/Gölcük |
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
şu konuda aynı sorunu ben de dile getirmiştim, bir göz atın isterseniz
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8878&title=bakm-iin-yer-seimi Düzenleyen H-a-d-i - 10 Haziran 2010 Saat 10:18 |
|
207 1.4vti 2009
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
benimde çok ihtiyacım var kocaelinde güvenilir servise
|
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
oto teknik yetkili servis değil artık. ne için yüksek fiyat verdiler?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar mehaba ben kocaelinde güvelinir peouget anlayan özel servis arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. işin açıkcası yetkli servis oto teknikin fiyatları oldukça pahalı. |
|
Erol
1978 Kocaeli/Gölcük |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |