![]() |
|
Bakım için yer seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2010 Saat 10:22 |
Arkadaşlar, forumu taradım ama servis konusunun topluca incelendiği bir başlık okuyamadım. aracına bakım ya da tamir yaptırdığı yerleri beğenip de tavsiye edenler belirtebilirler mi ? biz de dürüst esnaf bulmakta zorluk çekmeyelim? yetkili servis ya da sanayideki ustalar?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önder oto parca alımında hemen yan tarafında seyıt ve huseyın usta bakım tamır yonunden cok ıyıler ve cok memnunum tavsıye ederım . umranıye oto sanayı Adımı verırsen en ıyı sekıle yardımcı olacaklardır
|
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
teşekkürler emrah. biliyorsun izmitteyim, 30 000 bakımı yaptırmak istiyorum. izmitte iyi bir yer bulamazsam seni de bilgilendirip oraya gelirim
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba dostum izmitte servis arıyosan PEUGEOT KÖRFEZ ÖZEL SERVİSİ var hüseyin abi dürüst esnaf bi abimizdir ben 2 senedir bakımlarımı ona yaptırıyorum sanada tavsiye ederim izmit sanayide ondan iyi peugeot tan anlayan adam yoktur. beni körfezden fatih (siyah 307) yönlendirdi diye eklersen dahada yardımcı olur.haftasonu onun yanındaydım triger kayışını falan değiştirdim aracın .. adres : körfez küçük sanayi sitesi 206 blok no:42 izmit /kocaeli tel : 0262 335 37 12 |
|
![]() |
|
teşekkürler fatih. bu arada senin plaka hs mi.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
ne demek ya yardımcı olduysak ne mutlu benim plaka 41 FR 430 ..
|
|
![]() |
|
teşekkürler...
bu servisleri bir de eski gölcük yolundaki ototeknik i arayıp fiyat alacağım. benimki 206 2004 benzin lpg, 18000 de aldım şu anda 28000 oldu. motor yağı 10000 de değişmiş. araca sizce neler yapılmalı ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
motor yağını ve filtrelerini değiştir , rotlara ,rotbaşlarına baktır , balatalarına bakım yaptır
bunların hepsi hüseyin abinin orda 150 yi geçmez bilgine... |
|
![]() |
|
bujiler, fren disk ve balataları için bir şeyler yapmaya gerek var mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
sen servise gittiğinde zaten sen bak demesende bu dediklerine bakıcaklar standart bi bakımdır bu ....
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
aracınıza ne yağ konulur bılmıyorum ancak 150 fazla rakkam
ben 307 aracıma 5 - 40 castrol edge yağ + hava filitresi + yağ filitresi toplam : 110 lira verdim hatta 110 bıle fazla 100 kapadım pazarlıkla... kaldıki sizin aracınız 5 - 40 castrol edge kullanmıyordur 10 - 40 kullanıyordur 80 liraya falan mal olması gerek... bende izmitte ikamet etmekteyim ve motorsal işlerimi 10 yıldır tanıdıgım ustam yapıyor ıslerımı. yağ değişimi genel bakım a yenı bloklar Anlılar yağ servisi tavsıye ederım. ben gecen hafta triger degıstım 200 liraya mal ettım işçilik dahil... Kaldıkı benım arac birde dizel. ayrıca 200 lira triger değişimine fazla bir para ama napalım en uygunu bu kadar oldu bu 200 liranın 100 lirası triger seti 100 lirası işçilik bana 100 lira işçilik fazla geldi 70 lira helali :) ama artık olucak okadar adımız cıkmasın bedavacıya... Düzenleyen dbmaster - 24 Nisan 2010 Saat 03:53 |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
bilgi için teşekkür ederim. senin fiyatın içinde benzin filtresi ile polen filtresi yok sanırım. sen onları da taktırsan aynı fiyata gelmez mi? ben de arkadaşların bahsettiiği servislere kullandıkları yağları soruyroum. hatta forumda bir başlık da açtım lpg için yağ seçimi diye. bu cevaplara göre hareket edeceğim. uygunsa ben de edge koydurmak isterim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |