|
Acil yardım arkadaşlar.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2008 Saat 22:48 |
bir 1994 model peugeout 106 xr bir araç 4.500 ytl'ye satılıyor ankarada bir galeriden bu aracı almayı istiyorum ama galerici bir sorunu yok desede fiyatının ucuz olması aklımı karıştırdı..sizce bir sorun varmıdır ? bu fiyat normal mi..
http://www.araba.com/1380805.html buradaki yorumlarınıza göre alıp almamaya karar vereceğim..buna alternatifim ise http://www.araba.com/1358604.html bu araç, buda sanki ucuz gibi bir de http://www.araba.com/1271096.html bu araba var dieseller hakkında hiç bir fikrim yok km'de ne kadar yakar lpgli bir araca göre ekonomisi fark edermi bilmiyorum... sizin önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..bu alacağım araç benim ilk arabam olacak daha fazla para ayıramadığımdan ve peugeot istediğimden sadece bunlara bakabiliyorum...yorumlarınızı bekliyorum.. Düzenleyen jaymz - 22 Temmuz 2008 Saat 22:51 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önçe bi tanışma topiği açarsan daha ıyı olur senı bı tanıyalım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım öncelikle hoşgeldin ama forum kuralları gereğince önce bir selam verip kendini tanıtsaydın daha ii olurdu . araçların fiyatları normal ama bu yaşlardaki araçların çıkarableceği sorunları göz önünde bulundurman gerekir.inş istediğin gibi bir pug sahibi olursun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
açtım arkadaşlar..ya yaşım itibariyle ve tamamen kendi kazancım ile alacağımı var sayarsak şu an için bu araçlardan başka seçeneğim yok çıkarabilecekleri sorunlarıda az çok tahmin edebiliyorum sizce hangisini seçmeliyim..4,500 ytl 106 Türkiyedeki en ucuz 106 yani cidden kafamı karıştırıyor bir yandan da 205'den iyidir ve güzel bir araba diyorum...önerilerinizi bekliyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence 3-4 yaş büyük bir pug bak 2-3 milyar oynar bilirim zordur durum ama daha rahat edersin
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
isterdim ama pek mümkün değil elimde sadece bu 3 araç var :(
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biraz daha araştır pazarlara gitt galeriden daha uygun araçlara bulacaksındır
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4.500 ytl ye 106 xr olmaz..Patlatır o..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi yaa ciddimisin..off gitti hayallerim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ıkıncı arac alınır kardesım ıyı bır ustaya baktır al bın hıc bır sey olmaz senı cok fazla uzmez yanı ayagınıda yerden keser...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1994 ama :S
|
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
94 106 xr almanı tavsiye etmem. o paralara temiz bi 205 gti alırsın |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol arkadaşım bende onu düşünüyorum..106 xr için yapılan yorumdan sonra.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sende 2. araçtan bahsediyorsun sanıyorum..saol yorumun için |
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
94 106 xr 2 ay kullandım. scooter kullan daha iyi
|
|
Atakan
1. Vites Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi bir ustadan sonra 205 iyi gider
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |