![]() |
|
Merhaba.Peugeot servisinde çalışıyorum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
erkan samur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2010 Saat 00:04 |
arkadaşlar peugeot servisinde çalışıyorum amacım sizlere yardımcı olmaktır.
Düzenleyen EminÖNAL - 07 Haziran 2010 Saat 00:17 |
|
206 RG 2001
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com edit: konu düzenlendi,bağlantılı mesajlar silindi. |
|
A3
|
|
![]() |
|
erkan samur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
![]() ![]() ![]() ![]() |
emin kardeşim teşekür düzelt meler için
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Erkan Bey ,
O zaman ilk yardımı ben alayım , 206 Plus 1.4 dizel ilk 10.000 bakım için ne kadar ücret alıyor ve ne gibi bakımlar yapıyor Peugeot Servisleri :) Bilelim ona göre kılıç kuşanalım. :) |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
hoşgeldiniz kefiyli forumlar hemen bir soru sormak istiyorum 307 otomatik aracım servis şanşuman yağının değişimine gerek yok dedi araç 67bin km de hiç değişmemiş yağı çoğu tanıdık ustada değiştirmelisin diyor sizce ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
hoşgeldin kardeş,bir sorum olacak yanıtlarsan sevinirim.düngece 307 min harareti tavan yaptı,"engine temperature is too high" gibi bir uyarı verdi.ben de hemen kenara çektim,bekledim bir süre.üstelik araç 10 dakika bile gitmemişti.nedir mesele,yardımcı olursan sevinirim.
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Hoşgeldin Erkan Kardeş, keyifli forumlar..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hoş geldınız aramıza
|
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Hoşgeldin arkadaşım, nerde hangi serviste çalışıyorsun bilgi verirsen seviniriz..
|
|
![]() |
|
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
hangisinde çalışıyorsun
çangadamı
metin özbaşarandamı
bende balıkesirde oturuyorumda ondan sordum
|
|
![]() |
|
ankaramsnm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ankaramsnm
araç 1.4 benzinli 1999 partner sorun şu 1 ay önce motor conta yakmış usta conta yanık dedi motor sökülünce piston ve gömleklerinde aşındığını değişmesi gerektiğini söyledi bende okey dedim sekmanlar pistonlar conta vs değişti yani motor elden geçti sanayiden çıkınca araçda anormallikler başladı araç rolantide hem benzinde hemde gazda düzensiz çalışmaya başladı dalgalı çalışıyor devir düşüyor hızlanıyor bi türlü düzen tutmadı tekrar ustaya gittim bana sorun karbiratörde dedi komple karbiratör elden geçti sonuç yine aynı karbiratörden değilmiş sonra bilgisayarlı gaz ayarlatmaya gittim başka yere bana bu araç bi yerden hava alıyor dediler ondan düzensiz çalışıyor denildi ama hava alan bi yeri bulamadılar gazcı morcuya motorcu karbiratörcüye topu atıp durdu bende bu halde kullanıyorum aracı şahsi olarak kanatim ya trigel sente atlattılar yada bi yerden hava alıyor ama nerden bu arada araç çekitende düştü normal zamanlarda 150 km bile yaparken şimdi 120 zor gidiyor ankarada iyi bir usta tavsiye edermisiniz arıza neredn olabilir? saygılarımla
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
ilk önce yanlış yere yazmışsın sorununu. Benzide de aynı arızayı veriyormu denedinmi hiç yoksa sadece lpg demi ? |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Erkan hoşgeldin hemşerim... Hangi servistesin Balıkesirde?
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Selamlar, önce, partner de karbüratör oldugundan eminmisiniz? tahmininiz dogru, trigeri yanlis takmislar. Meslegini seven, insanevladi bir ustaya-servise götürüp yaptirin. Conta yanikken bile olmayan sorunlar, tamirden cikinca basliyor. Bu gibi ustaciklar ile ugrasmayin. Eline anahtari alan usta oluyor. bir de ; alttaki yaziyi okuyun Düzenleyen Long Beach - 10 Haziran 2010 Saat 12:24 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
hoşgeldiniz keyifli forumlar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
ortalama 200 250 tl tutar 10000 bakım yoktur. dizel 15000 benzinliler 20000 km bakımları tüm filitreler değişiyor haliyle yağda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
kulanmanıza sıkıntı yapacak birdurum yok ise arıza göstermiyorsa sizin araçta al4 şanzıman var. bu sanjımanlrda yağ değişim periyodu yok durup dururken yağ değiştirme birde bilmiyen bir kişitarafın dan değiştirilirse masrafın artar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
yeşil soket li hararet müşürünü değiştirir sen sorun garantili bir şekilde çözülür
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
çangada
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
aracın da karbüratör olduğuna eminmisin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |