![]() |
|
onayı sonunda aldık. alınık Astra GSI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2010 Saat 00:38 |
sonunda aldım onayı.simdi astra gsi arıyorum tercihim 94 95 model olması ve sunroof olması.corsa gsi ım ile takasa girmeyi düşünüyorum.
Düzenleyen H-a-d-i - 09 Haziran 2010 Saat 00:40 |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe,
burasi pug. forumu ![]() |
|
![]() |
|
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biliyorum zaten halen içimde bi pejo aşkı yatar astra gsi ı da deniyim en kısa zamanda döncem pug a :D
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
arka camurluklari cürümemis 1 tane bile bulamazsiniz, ben astra kullandim,
simdiye kadarki en berbat arabamdi. Kisin ön camlarin bugusu gitmez, hemen cürür ve ic donanimi dogan'dan bile berbat. Almanya da emekli arabasi diyorlar ![]() Türkiyenin sahini ne ise buradaki astra da o ![]() Zevk meselesi yine de ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapmayın ya:S ben corsadan cok memnunum tank gibi saglam 6 aydır bende hiçbir sorun cıkarmadı o yuzden birazda astra gsi lara yönelmiştim
|
|
![]() |
|
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Corsada bulduğunuz sağlamlığı astrada bulamazsınız.
|
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |