|
407 Titreme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
saw50
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 23:41 |
407 marka aracımızı alalı neredeyse 1.5 qy oldu araç 3500 kmde ancak araçta şöyle bir durum var dikkatimi çeken. ışıkta duruyorum yeşil yanınca ayağımı frenden çeknce böyle çok hafif bir titreme yapıyor sonra duruyor bu 1 sn falan sürüyor bir de araç yavas giderken hafifce frene basınca hız 10 km dolaylarında aynısı oluyor bu normal bir durummudur 2004 passat kullandım böyle bir problem olmazdı onda bende merak ettim bu araçların huyumu diye kusura bkmayın uzun oldu
|
|
GT LİNE
|
|
can32
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha önce kullandığın araçta dizelmiydi????
|
|
saw50
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet ikiside turbo dizeldi
|
|
GT LİNE
|
|
can32
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aklıma benzilen dizele geçtinde yadırgadınmı die bi soru geldi ondan sordum. yani kalkışta çok hafif bi titreme yapıyordu bnm kullandıklarım ancak ben dizelliğine veriyordum. bir arıza boyutunda bir titreme ise eğer belki baskı balatada sıkıntı olabilir. benim 307im de 7000km de baskı balata değişmişti fabrikasyon bi hatayı. garantiden yaptılar. çok rahatsız ediyorsa servise bi göster derim garantideyken.
|
|
saw50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok o kadar değil ama biraz daha takip edicem araç ilk geldiği günden beri dikkatimi çekiyor haydi bakalım hayırlısı 2. peugeot da servisle kardeş olmasın diye her gün dua ediyorum :D
|
|
GT LİNE
|
|
can32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bi test aracı kullanmayı talep edebilirsin, aynı şey onda varmı kıyaslarsın. belki karar vermene yardım eder.
|
|
saw50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet öyle bir şey olabilir ama sanırım bu peugeotlarda dizel otoların huyu . rahatsız etmiyor zaten ama passat da olmayınca ben taktım biraz:D
|
|
GT LİNE
|
|
can32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şirkette 1.6 hdi 407 kullanıyordum onda az bşy vardı, verdim şimdi yine 1.6 hdi c5 kullanıyorum onda da aynı miktarda var, herşeyleri aynı bunların motorda zaten. seninde dediğin gibi hepsinde olabilir belki. inşallah ilk ve son sıkıntın olur servislerle uğraşmazsın. bence bi sıkıntı yoktur kafana takma derim. hayırlı sürüşler. araç GT LINE sanırım altta öle yazıor, 163bg in tadını çıkar :D
|
|
saw50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet doğru diyorsun takmamak daha iyi. evet gt line bilgilerini paylaştığın için tşk ederim:D
|
|
GT LİNE
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlar benim de buna benzer sıkıntım var aracımı 1. viteste kaldırırken eğer gaz pedalına basmassam araçta titreme oluyor ama gaza biraz basınca bu titreme kesiliyor aracı çok tamirciye gösterdim debriyajını herkes debriyaj normal dedi ilk defa dizel kullanıyorum acaba benzinli ile dizel arasında kalkışta fark oluyormu titremede dizel biraz daha gaza basarakmı kaldırmak lazım
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim eski ford aracımda da olurdu duruken biraz erken boşa atın vitesde titrme normal aracı çok az gazla veya rolanti ile kaldırmak zararlı bir durum araç üst kapak vb yağ bulanan yerlerden yağ atar +pistonlar la iligili bi uzantısı daha var tam hatırlamıyorum hatırladığım kadarı ile piston duvarlara baskı mı ne yapıyormuş titreme ondan saygılar |
|
saw50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
otomatik peugeotların dizel modellerinin huyu sanırım bu gazla kalkacaz artık ya da takmıyacağız
|
|
GT LİNE
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu titreme normal bir durum sayılır.Aynısını bendeki 307'de de yapıyor.Sebebi ise volant.Baskı balata değişiminden sonra volantı torna ettirmediğim için bu şekilde kullanıyorum.Herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor şuan ilerde de çıkaracağını sanmıyorum.
Takmamaya ve mümkün olduğunca devirli kalkmaya bakın derim.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracın volantı çift yaylı volantmış tamiri olmuyormuş
|
|
sdurmus61
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence de bunların hepsi normal aynısı bende de var ama gaza basmadan araç kaldırırken araçta tabiki titreme olur bunları büyütmeyin derim ben
|
|
sdurmus61
|
|
saw50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet doğru diyorsunuz yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar
|
|
GT LİNE
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |