![]() |
|
Kapı Kilidi Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bhdrgkz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 22:05 |
İyi akşamlar arkadaşlar..
Bugün yaklaşık 3 saatimi sanayide geçirmeme sebeb oldu aşağıda bulunan resimdeki iç kilit.. (Resmin orjinali Hakan arkadaşımıza ait.) Hava karardığı için kendi aracımın kilidinin resmini çekemedim. Yolda giderken kapı açılıp duruyordu. Usta söktü W40ladı (bende bir kaç gün önce W40lamıştım) kilidin geçtiği mandalla oynadı malesef. Resimde görünen iç mekanizmadaki bir parça kırılmış sonradan anladık. Normalde yavaş kapadığınızda kapı tam oturuyor, fakat yolda giderken fren, yoldaki kasis vb. sebeblerden kaynaklanan araç hareketinden açılıyor ve mandala asılı kalıyor. 2 adet yedek parçacıya sorduk ellerinde olmadığını. istersek citroen saxo'nun da aynısından kullandığını söyleyerek temin edebileceklerini söylediler. İçime sinmedi istemedim. Bu iç kilit parçasını nerden temin edebilirim ? Bu arada bu parçanın hemen üstünde yer alan motor mekanizmasında bir problem yok. sadece mekanik kısım lazım yardımcı olursanız çok sevinirim yolda giderken fazlasıyla tedirgin ediyor insanı. ![]() Düzenleyen bhdrgkz - 03 Haziran 2010 Saat 22:07 |
|
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Efe ye sordunuzmu? sanırım halleder.irtibat bilgileri aşağıdaki linkte var.
http://www.peugeotcikmacisi.com/ |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
komple iç mekanizma orjinal 150 kağıt bilgi olması bakımından.
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapı kilidi elimizde mevcut 80 tl fiyatı var
|
|
|
|
![]() |
|
bhdrgkz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Özel mesaj yolladım teşekkürler. |
|
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|
![]() |
|
Sorunu bugün itibari ile halletmiş bulunuyorum.
Memlekete(İzmir) gitmişken sanayiye de uğradım. Parçayı bulduk. İstanbul'dan getirttik. Parçanın fiyatı 90 lira. Yolda giderken kapının açılmaması ne kadar güzelmiş. Elim bazen kapıya gidiyor alışkanlık olmuş, zamanla geçer.
|
|
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |