![]() |
|
307'me lpg taktırmayı düşünüyorum? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 14:35 |
aracımın muyenesi bitmiş hazır muayene yapılırken lpg düşünüyorum taktıranlardan şikayet var mı ne marka önerirsiniz servise sordum brc takarız dediler bende brc düşünüyorum saygılar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servıs pahalıya takar brc yı .. suan her yerde atıker 990 tl 10 taksıt
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
brc veya zavolli.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni aldıgım 307 me lpg taktırmayı düşündüm ruhsat çıkmadan ama cesaret edemedim. 307nin lpg ile çok uyumlu olmadıgı bir gerçek iyi düşün derim.ama taktıracaksanda lovato derim. |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bende araştırmıştım biraz..EN iyileri prince ve teleflex demişlerdi..ikiside hollanda malı..beyinleri farklıymış ve hiç sorun olmuyormuş..ama biraz tuzlu 1600-2000 tl arası değişiyor..
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
307 ile tamamen uyumlu şöyle ki 10.000 km yol yaptım lpg montajlattıktan sonra en ufak bir sorun vermedi bende tereddüt ile yaklaştım formları araştırdınm en sorunsuzu rolanti problemi gibi gözüküyordu inanın bu yaptıgım kmlelerde en ufak ne rolanti nede herhangi bi sorun yaşadım aracım 307 xt triptonik
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
teşekkür ederim cevaplarınız için prinsde karar kıldık 307 ile en uyumlusu o imiş yanlız benzin göstergesi km ye göre azaldığı için az gösteriyormuş oda sorun değil
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
çok iyi sistem ama fiyatı yüzünden tercih edilmiyor.peugeot göralda taktırmanı tavsiye ederim.ben orda taktırmıştım tık demedi.işçilikleri çok güzel ve servis olması dolayısıyla araçta oluşacak sıkıntılara kısa zamanda etkili çözümler üretiyorlar.
|
|
![]() |
|
can32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
merhaba arkadasım. piyasadaki lpg sistemlerinin en iyisi prinstir doğrudur, ancak 307de prinse gerek yok bence. prins 2.0 ve üstü arabalarda problem çıkarmasın diye kullanılıyor. 307 de teleflex te sorunsuz çalışmaktadır. prinse göre biraz daha uygundur. paran cebinde kalsın diye söylüyorum. ama yok para sıkıntı değil diyorsan tabiki prins derim.
|
|
![]() |
|
yorumlarınız için teşekkür ederim brc düşündüm ama araca uzun yıllar binmeyi düşünüyorum ondan dolayı başımı ağrıtmıycak birşey olsun göral servis prinse 2600 dedi ben 1900 liraya pazarlığı yaptım gibi |
|
![]() |
|
şuan araç sanayide prins takılıyor merak edenler için 1999 |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-aksesuar-ekipman-ince-stepne-kucuk-yedek-lastik-mini-istepne-bu-ilana-dikkat/detay?source=promotion_hpva |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
çekişde bir düşüklük yok eskisi gibi gidiyor sadece ilk motor soğukken benzinden gaza geçerken stop edebiliyor oda 1000 km sonra ayar yapılacakmış geçermiş birde benzin göstergesi sürekli düşüyor :))) teşekkür ederim hadi abi link için ama çok pahalıymış
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
prins mi takıldı araca
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
evet
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
prinsde stop etme sorunu yok diye garanti veriyo adamlar teleflex le beraber sorunu çözerler heralde
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ilk gün olduğu için normal dendi zaten sadece 2 kez ilk çalıştırmada stop etti daha ayar yapılacak ama performans çok iyi
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
hayırlı olsun güle güle kullan.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim saolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |