|
Sizce Bu teyp Nasıl ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2008 Saat 19:05 |
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8699642&type=product&id=1199494647257
sımdı ben bu teypı alsam pişman olurmuyum amerıkada du fıyat turkıyede 215 ytl sanırım fıkırlerınız alabılırmıyım ..
yada elektronık magzası olan bı arkadas var mı acaba yada tanıdıklarınız ? yardımcı olursanırz sevınırım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guzele benziyor.
Kaç Anfi Çıkışlı,Usb Girişi Varmı.
Bunları'da Araştır.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pioneer her türlüsü bosver sen benimkide 2900 modeli 200 liralık bi model ama ses kalitesi muhtesem
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gokhan abı sneın teyp ne kı bılmıyorum ?
Düzenleyen EmRaH - 21 Temmuz 2008 Saat 21:29 |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6850 de düşünebilirsin memnunum..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok aşırıya kaçmamayı dusunuyorum abı butceme gore bır sey arıyorum 150-200 ytl arası mp3 çalsın 4x50 watt anfı ckıslı yeterlı olacaktır sanırım |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hepsinin çıkışı mosfet pioneer olsun gerisi boşver
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir doğubanka bak derim sirkeci'ye dostum
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26202&productid=otm251923
benimki bundan bakabilirsin. gayette memnunum |
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pioneerlarımdan çok memnundum ve arabama 2 defa pioneer aldım fakat; ikisi de hırsızın gazabına uğradı, ondan sonra para vermek istemedim ve gittim Alpine aldım ve sana temin ederim Alpineden daha memnunum hem ses olarak hemde kolaylık olarak... Ama pioneer, her zaman pioneerdır
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alpine yı ne kadara aldın arkadasım resmı felan var mı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bılıyorum bunu gokhan abı pesın 215 e felan alabılıyorum bunuda bunada bakıyorum bakalım para ayarlıyım en kısa zamanda alıyorum kafaya koydum
|
|
Rz@_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam pioneer dan şaşmıyacaksın ama çıkışlarını bi öğren kullanacağın anfi woofer vs . uygunluğunu araştır derim ek özellik istersen, usb ve card girişli istersen onlarda fena değil
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işte bu teyp bendeki ama ben 180 YTL ye aldım Mediamarkt tan... Bence oraya uğramadan sakın teyp alma, çünkü orada hepsi çok ucuz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
wala tamam o zmm banada bundan alalım çok guzelmıs gercekten :)
|
|
taylan43
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dediğim gibi Mediamarkt'a git orada teypler gerçekten ucuz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
msn adresını yazarmısın bana
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar ne dersenız dıyın ben jvc den vaz gecmem 5 yıldır kullanıyorum ve ses cıkısı mukemmel ayrıca çin malıda degıl şimdikiler gıbı
modelı : jvc kdlh 3101 Düzenleyen partner - 07 Ağustos 2008 Saat 00:21 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pıonner mı asla kullanmam...bence sende kullanma..bu arada alpine kullanıyorum 9881 ana ünite budur bence..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENCE TEYBE GEREK YOK..TESİSATINI AL ORJİNAL TEYBE BAĞLATTIR..BEN ÇOK MENUNUM.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |