|
Kumho Nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arabanın üzerinde michelin energy vardı yne michelin alcaktım lastikçide michelinde yokohama da vardı michelin avrupa lastiği eski kalitesi kalmadı yokohama al dedi istiyosan michelin al daha pahalı para kazanırım bende demişti yokohamadan son derece memnunum tavisye ederim. şu anda mercedesin lastik tedarikçisi yokohama
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sizin lastikci Michelin AR-GE departmaninda mi calisiyor. Birakin bu kulaktan dolma " dolmalari " Dünyada 1 numerodur |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
michelin in en iyi lastik oldugunu bende biliyorum ama burası türkiye michelin yumuşak oldugu için balon yapma sorunu dgerlerine göre biraz daha fazla dye dşündük çevredekilere bakarak michelin i kötülemiyorum kimsede kötüleyemez hala bir numara lastiktir
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
lassa alın lassa :) yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
betonuur
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim araçta 17 likler var gayet memnunum dandik falanda değil latik ucuzssa dandiktir deyip pahalı almak için paraı çok olanlar tabi gidip kazıklanabilir iki kere almak meseleside bu lastik için geçerli değil bence al sen boş ver ama ikinci tercihin lassa olabilir tabi |
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Ben hic balon yapmis lastik görmedim. Ha 4 kisilik arabaya 6-8 kisi binerse baska, ya da 8-10 senelik lastikse. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
katılıyorum .. turkıye de yurt dısı gıbı yol ve yol sartları yok malesef .. yumusak lastıkler balon yapıyor hemen |
|
___KxL___
1. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
|
Ben tanesi 110 TL den aldım kumho lastiklerin. 195*50*15. Lastikçi çok iyi olduğunu söyledi. inşallah bi sorun yaşamam.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yokohama al kardes....
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracımda da kumho var
performans lastiği yüksek hızlarda bir şikayetim olmadı ama firen mesafesi oldukça uzun ayrıca yine yüksek hızlarda virajlarda kayma eğilimli bende bi kaç aydır lastik araştırıyorum en son hankook ventus v12 evo lastikleri araştırmıştım hatta forumda da bir konu açmıştım bu lastiği de değerlendire bilirsin |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
qEccE
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel yumuşak bi lastik ama yanakları çok zayıf olarak biliniyor
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |