![]() |
|
Araç alacağım ama 2 sorunu var? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 Saat 23:15 |
|
Arkadaşlar merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım bitane 2000model 206 XS , buldum 140binde , araç çok şık modifiyeli aracın ön panelinde filan boya yok ama aracın tavanı dahil boyalı ve ABS, AİRBAG lambaları yanık kalıyor aracın sahibi, abs lambasının neden yandığını bilmiyor ama airbag lambasının , direksiyonun içinde korna mekanizması yada tam hatırlamıyorum bir kablonun temassızlığından olduğunu söyledi , aracı sürdüm Abs devreye girmedi bunun sebebi ne olabilirki araçla frene asıldım arka tekerler kaydı..? bu arada fiyatı 12.000tl
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O araba başını çok ağrıtır.
Düzenleyen laedri - 30 Mayıs 2010 Saat 23:22 |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
bence aracın fiyatı hiç de cazip değil. zaten araçta bir ABS bir de airbag var. ikisi de çalışmıyorsa geriye kalan sadece aracın teybi :) o da çalışıyorsa eğer. tek kapı ve sunrooflu Quicksilver düşünürsen "satılık araç" başlığında ilgili aracın ilanı mevcut. o olmasa dahi birçok temiz 206 bulabilirsin. Burçak ın aracı da harika. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
peki yarın servise kontrol ettireyim cihaza baglasınlar diyorum belki ufak tefek şeylerdir çalışmama sebepleri ? kaça bakarlar acaba ?
|
||
![]() |
||
|
100-150 tl arası..
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3-5 fazla ver sorunsuz olani al
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
bu elektronik sorunları çözdügümde satamayacagımı düşünmüyorum yanılıyor olabilirmiyim araç linkte? |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
sitemizde 2 arkadaşımızın 206 quicksilver araçları satılık. ayrıca bu lacivert araca da 1000 basarlar bence. onları gördünmü ?
pejonun elektronik arızalarını gidermek kolay ve ucuz değildir..her neyse... sen zaten kafana koymuşsun. bize hayırlı olsun demek düşer. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
|
aırbag i beyin algılamıyordur, abs ise bozuktur ondan yanar ışığı... |
||
Koceli/İZMİT
1982 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |