![]() |
|
arıyorum arıyorum :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 Saat 11:53 |
|||
ARKADASLAR 2000-2001 MODEL OLABILIR 206 Alayım diye bi düşüncem var ama bikac ilan baktım tek kapılıda olabilir temiz olsun yeter 2 sene binip degiştirmeyi düşünüyorum .
sizce nasıl baktıgım ilan
Düzenleyen H-a-d-i - 30 Mayıs 2010 Saat 22:10 |
||||
|
||||
![]() |
||||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
araç temize benziyor ama baktırmak lazım rengi fena :)
|
||||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||||
![]() |
||||
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
|||
Aslında küçük gelecek arac sanırım aban 3 ay sonra kısmetse bebegım olacak ama dusüncem 1-2 sene binip aracı hanıma vermek sonrasında kendime yeni bi arac baka bilirim :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bence tek kapı bakma hiç, madem ufaklık geliyor çok zorlanırsın hemde çok... |
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
![]() |
||||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|||
Bencede ileride eşin bile kullacak olsa çocukla çok zorlanır Uğur abi.
206 da olacaksa 4 kapı olsun.Yaş-Km çok önemli değil galiba verdiğin araç linkine göre.
O paralara veya biraz yükseğine HDI almakta mümkün.
|
||||
A3
|
||||
![]() |
||||
|||
Evet 4 kapı daha iyi baya zamandır bakınıyorum bıseyler bulamadım .denk gelirse bilgi verirseniz sevinirim km cok önemli degil derken yine 130 bin altı bişeyler arıyorum acıkcası bız 3 sene 40 bını zor yaparız :) satıp degiştirecek olursam km fazla yukselmemıs olur diye düşünüuorum |
||||
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
inş güzel birşey bulursun bende kısa bir süre içinde baslıyorum 206 hdi aramaya 206larımız cogalıcak
|
||||
![]() |
||||
|||
ins. am abiraz zor olacak sanırım ucuz olanıda temiz olanı galeri kapıyor bizden önce insanlarda dogal olarak ugrasmak istemiyor .ya 500 tl farkla satsalar anlıyacam 3 bın 4 bin civarı kar konulmazki insaf yaw.sende araken denk gelirse banada söle 2 tane alınca indirim yaparlar :)))
|
||||
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
ben 14500 e kadar 2005 üstü dizel bakıyorum. bulurum diye düşünüyorum genelde 16000 civarı fiyat cekselerde cok fazla söylüyorlar ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Anladım olsun bide yanında promasyonu bende alırım :))) 2001-03 arası uygundur gorussem bende haber verırım sana gezmedigim oto pazar kalmadı avrupa yakada :))) ve galeriler tabi .sahibindeni hatim ettim
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
pazara bosuna gitmemek lazım netten daha yüksek fiyat cekiyorlar. galeridende acıkcası araba almayı düşünmüyorum ama genelde güncel ilanları takip ediyorum güzel birşey görürsem söylerim. |
||||
![]() |
||||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|||
alacaksınız 206 hdi 4 kp gezeceksiniz :D
|
||||
![]() |
||||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-acil-2004-pejo-206/detay Düzenleyen H-a-d-i - 30 Mayıs 2010 Saat 22:24 |
||||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||||
![]() |
||||
|||
bugun carisma baktım ve pazarlık sonucu aracın kaporasını verdım yarın hayırlısıyla işlemleri bitirecegiz .pug alamadık ama sizinleyim :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|||
hayırlısı olsun..
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |