![]() |
|
arıyorum arıyorum :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 Saat 11:53 |
|||
ARKADASLAR 2000-2001 MODEL OLABILIR 206 Alayım diye bi düşüncem var ama bikac ilan baktım tek kapılıda olabilir temiz olsun yeter 2 sene binip degiştirmeyi düşünüyorum .
sizce nasıl baktıgım ilan
Düzenleyen H-a-d-i - 30 Mayıs 2010 Saat 22:10 |
||||
|
||||
![]() |
||||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
araç temize benziyor ama baktırmak lazım rengi fena :)
|
||||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||||
![]() |
||||
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
|||
Aslında küçük gelecek arac sanırım aban 3 ay sonra kısmetse bebegım olacak ama dusüncem 1-2 sene binip aracı hanıma vermek sonrasında kendime yeni bi arac baka bilirim :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bence tek kapı bakma hiç, madem ufaklık geliyor çok zorlanırsın hemde çok... |
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
![]() |
||||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|||
Bencede ileride eşin bile kullacak olsa çocukla çok zorlanır Uğur abi.
206 da olacaksa 4 kapı olsun.Yaş-Km çok önemli değil galiba verdiğin araç linkine göre.
O paralara veya biraz yükseğine HDI almakta mümkün.
|
||||
A3
|
||||
![]() |
||||
|||
Evet 4 kapı daha iyi baya zamandır bakınıyorum bıseyler bulamadım .denk gelirse bilgi verirseniz sevinirim km cok önemli degil derken yine 130 bin altı bişeyler arıyorum acıkcası bız 3 sene 40 bını zor yaparız :) satıp degiştirecek olursam km fazla yukselmemıs olur diye düşünüuorum |
||||
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
inş güzel birşey bulursun bende kısa bir süre içinde baslıyorum 206 hdi aramaya 206larımız cogalıcak
|
||||
![]() |
||||
|||
ins. am abiraz zor olacak sanırım ucuz olanıda temiz olanı galeri kapıyor bizden önce insanlarda dogal olarak ugrasmak istemiyor .ya 500 tl farkla satsalar anlıyacam 3 bın 4 bin civarı kar konulmazki insaf yaw.sende araken denk gelirse banada söle 2 tane alınca indirim yaparlar :)))
|
||||
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
ben 14500 e kadar 2005 üstü dizel bakıyorum. bulurum diye düşünüyorum genelde 16000 civarı fiyat cekselerde cok fazla söylüyorlar ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Anladım olsun bide yanında promasyonu bende alırım :))) 2001-03 arası uygundur gorussem bende haber verırım sana gezmedigim oto pazar kalmadı avrupa yakada :))) ve galeriler tabi .sahibindeni hatim ettim
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
pazara bosuna gitmemek lazım netten daha yüksek fiyat cekiyorlar. galeridende acıkcası araba almayı düşünmüyorum ama genelde güncel ilanları takip ediyorum güzel birşey görürsem söylerim. |
||||
![]() |
||||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|||
alacaksınız 206 hdi 4 kp gezeceksiniz :D
|
||||
![]() |
||||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-acil-2004-pejo-206/detay Düzenleyen H-a-d-i - 30 Mayıs 2010 Saat 22:24 |
||||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||||
![]() |
||||
|||
bugun carisma baktım ve pazarlık sonucu aracın kaporasını verdım yarın hayırlısıyla işlemleri bitirecegiz .pug alamadık ama sizinleyim :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|||
hayırlısı olsun..
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |