|
Küçük bir karşılaştırma... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
saw50
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2010 Saat 20:35 |
biliyorum başka markalar yasak ama 407 GT LİNE ile passatın yol tutuşunu karşılaştırabilirmisiniz arkadaşlar
|
|
GT LİNE
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sürmek ve denemek lazım.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
saw50
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bence 407 nin yolu daha iyi kavraması lazım sportif bir kimliği olduğu için ve bana göre de öyle ama bazıları passat dio benim de kafam karıştı:D
|
|
GT LİNE
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
407'nın yol tutusunun daha ıyı oldugunu dusunuyorum 2.0 motor 130 - 140 hp sahane
|
|
can32
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizde bi tane 2.2 407 dynamic var, yol tutuşu gayet güzel. ESP hemen devreye girmiyor. sürücüye biraz spor sürüş yapma hakkı tanıyor, tam dağıtmak üzere iken işe el atıp arabayı süper bi şekilde toparlayıp çizgisine sokuyor. passat hakkında bir fikrim yok, ancak 407 den çok çok iyi olması zor.
|
|
saw50
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende öyle düşünüyorum arada beygir farkıda var passat 135 407 163 beygir bir de yol tutuşu kötü olsaydı vay bizim halimize:D
|
|
GT LİNE
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |