|
Ailem trafik kazası( dua istiyorum ) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
superm4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun kardeşim.Allah acil şifa versin..
|
|
ömer
|
|
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
|
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeşim nasıl vaziyet?var mı iyi gelişmeler?
|
|
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah önce ailene acil şifalar versin sana ve yakınlarınada sabır versin ve allah yardımcınız olsun...
|
|
sdurmus61
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
|
kardeşim Allah hastalarına şifa dertlerine deva versin inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa uzaklığa bakılmaksızın yapılır trabzondan sevgiler ve dualar sizinle olsun
|
|
sdurmus61
|
|
can32
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim yeni okudum başlığını, Allah acil şifalar versin hepsine inşallah en kısa sürede iyileşip sağlıklarına kavuşurlar, dualarımız sizinle.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah şifa versın abıcım. 140 la nerde gıdıyormus bu boyle. Allah Allahım...
|
|
behzat
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allahım hepsine acil şifalar ver.AMİN.
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
clbyusuf1
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
|
Allah yardımcınız olsun kardeş geçmiş olsun . Acil şifalar dilerim
|
|
Yusuf
|
|
SahinGün
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun dularımız kabul oldu demekten başka birşey söyleyemiyorum Aracın içindeki dayımın dişleri kırıldı küçük yeğenimi Allah korumuş bir çizik dahi yok Annem ve Dedem de bugun hastaneden çıktılar. annemin sağ kolu ve sağ ayağını bazen hissetmiyor buda beni oldukça korkutuyor. dedemin ise sağ gözü kör olmaktan kurtuldu diyebilirim, dedemin heryerinde dikiş var kulak içi dahil, boynunda bir ağrı var... Ama bunların hepsini geçtim annem yarısı dediğim komşum oracıkta vefat etti inanamıyorum ya kendi ellerimle bindirdim ama işte insan elinden başka birşey gelmiyor takdir-i İlahi demekten başka birşey gelmiyor elimden... Şimdi tek korkum annem ve dedemin durumları iyiye gidiyor fakat kalıcı bir rahatsızlıkların olacağından endişeleniyorum.. O kadar zor durumdayım ki bugun sınavlarım ıcın Konya ya geldim ama aklım hala Balıkesirde... Allah bana yardım etsin..
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
muhlisoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah acil şifalar versin...
|
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Okudugum anda birden gerildim, çok üzücü bir durum.Allah acil şifalar versin, İçip içip arabanın başına geçen lümpenlere de akıl fikir versin.
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haydi geçmiş olsun Şahin. gözün aydın. Allah bu kadar şifayı verdiyse, gerisi de hallolacak inşallah. hastaneden bile taburcu olmaları büyük mucize, çünkü çok uzun zaman geçmedi.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
mabolla
1. Vites 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şahin kardeş,çok geçmişler olsun,maalesef böyle olaylar oluyo keşke hiç olmasa .kaybınız için de başınız saolsun.çok üzüldüm.
Düzenleyen H-a-d-i - 31 Mayıs 2010 Saat 16:12 |
|
Baran yıldırım
|
|
murti
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah yardımcınız olsun,acil şifalar inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz tez vakit inşallah
|
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
komşunuz için başınız sağolsun. anneniz ve dedeniz şükürler olsun hastaneden çıkmışlar. inşallah kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. tekrar geçmiş olsun. allah acil şifa ve sabır versin.....
|
|
|
|
Melih-Fit
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
büyük grçmiş olsun çok üzüldüm :(
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Şahin kardeşim Allah sevdiklerini sana bağışladı, komşunuza da inan çok üzüldüm. Ama dediğin gibi taktir-i ilahi demekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Büyük Geçmis Olsunnn....
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun allah şifa wersin
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |