|
Kumho Nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
bhdrgkz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010 Saat 23:40 |
Bugün lastikleri değiştirmeye niyetlendim. Sonradan sizlere bir danışayım dedim.
Kumho 185x65(60 da olabilir hatırlamıyorum)x14 tane 85 lira derken michelin doğal olarak birazdaha fazla.. Kumho kullanan veya bilgisi arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim. Düzenleyen bhdrgkz - 26 Mayıs 2010 Saat 23:40 |
|
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ucuz etin yahnisi
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
uzak dur kumhodan marka bişey al fazla wer az bişey para.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
itouch_GTi
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
|
Kumho Ecsta SPT KU 31 öneririm...
|
|
Follow me..If you can!?
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kumhoya yapılan yorumlara şaşırdım. bence gayet yumuşak lastik. kullanan 2-3 arkadaşım gayet memnun. ama şuna katılmamak elde değil, ben de olsam Bridgestone alırdım. yol yardımı falan var.
Düzenleyen H-a-d-i - 27 Mayıs 2010 Saat 09:16 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kumho için hep olumlu şeyler duymustum ben ama marka alıcam diyosan lassa impetus2 öneririm gayet başarılı bi lastiktir.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hadı abıye katılıyorum kumho bencede guzel ve yumusak bı lastık olumsuz yorumları anlamsı degılım .
fıyatına gore kalıtelı bır urun |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kumho yumusak ve cok dandik bir lastik. lastik varmı var dersen al kullan yoksa tavsiye etmiyorum.
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizim hyundai tucsonda arabanın üstünde geldi 2 yıl kullandık arka sağ yarıldı iyi bi lastik degil altenatif lastik çok yokohamaya bakabilirsin fiyatları hemen hemen aynıdır gayet iyi lastiktir
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yokohamayı turkıye de herkes bılmez ama bırcok markadan daha ıyı lastıktır bence. ayrıca kumhoyla kıyas edılır fıyatta da degıldır. bır mıchelın kadar pahalıdır nerdeyse... ben 185/60/14 82H C.drıve modelını kullandım frendır vırajdır cekıstır cok cok memnun kalmıstım gercekten. 2006 yılında aldıgımda tanesıne 115 lıra vermıstım. 70.000 km yaptım ardından bıradere gonderdım aracımı oda cok memnun lastıklerden...
Düzenleyen cecoli - 27 Mayıs 2010 Saat 12:04 |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 ay önce adrive aa01 175\65\14 ü 4 ünü 340 a almıştım
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
bhdrgkz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olumlu olumsuz yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
kumhoyu bir deneyeyim diyorum. alıcağım lastiklerle hız yapmayı düşünmüyorum zaten şehir içi kullanım için sorun çıkarmasın yeter. performans konusunda diğer üst seviye markalar kadar iyi olmayabilir tabikide fiyat performans olarak baktığımızda ise alınabilir olarak görünüyor. |
|
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 4 adet ku 31 ecasta aldım sessiz ve fiyatına göre fena değil.ben tanesini 82 lira civarına almıştım. bence fiyatına göre iyi.
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hankook falanda iyi we ucuz bi lastik hemde kaliteli tavsiye edebilirim
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
clbyusuf1
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı clbyusuf1
|
Benim aracımdakı lastıklerım kumho gayet guzel ve kullanıslı bence ama lastikte mıchelin benim fikrim.
|
|
Yusuf
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
ben aracıma brıdgestone POTENZA serisi aldım çok memnunum sert lastik araba oynamıyo setlerde ve çukurlarda tavsiye ederim. |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bridgestone al yol yardımı var hem kalteli lastik ama üretim tarihine bak 6 ayı geçmiş olmasın
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
6 sene demek istedin galiba, üretim bandindan cikipta, son tüketiciye gelmesi bazen 1 sene bile olabiliyor. Lastiklerin üzerindeki DOT no.larina bakmak lazim, ayrica üretim bandindan ciktiktan sonra, son kullanma tarihi en az 5 senedir. |
|
elenor
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle lassa impetus 2 yi öneririm şahsen michelin lastiklerimden sonra kullandıgım ve pişman olmadıgımı söyleyebilirim.
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Türkiye genelini bilmem ama, Istanbuldaki taksicilerin tamami bilir, 15-20 sene önce nerdeyse tamami yokohoma kullanirdi |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |