![]() |
|
206 aranıyor 4 kapı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 23:10 |
Bu konuyu daha önce kendime açmıştım ama nasip olmamıştı o zaman, şimdi hayırlısıyla tekrardan aramaya başladım...
Bugun itibari ile bildiğiniz gibi megane coupe yi sattım. 206 aramaya başladım.. Bazı arkadaşlarla çok kez paylaştım gerek benzin gerek diğer masrafları olsun megane çok masraf yaptım şimdi masrafsız bir 206 arıyorum.. Km yaşına göre normal olsun istiyorum, 2001 model arabadan indim yine en az 2001 olsun istiyorum, lokal boyalar olabilir ama full boyanık bir araç istemiyorum, fiyat konusunu da aramızda anlaşmaya bırakıyorum... Yani anlayacağınız arkadaşlar eli yüzü düzgün olsun istiyorum... Bilmiyorum çok mu şey istiyorum ama megane da biraz sorun yaşadım aynı sorunları yaşamamak için bu çabam...Belki sizin, bir akrabanız ya da ahbabınızın ya da yakınınızın aracı var ve satmayı düşünüyorsa buradan haber etmenize çok sevinicem.. Hayırlısı olsun diyorum.. Teşekkürler... Düzenleyen SahinGün - 07 Haziran 2010 Saat 15:43 |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi olmuş hayırlısıyla satılmış araç inşallah istedigin gibi bulursun |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Teşekkür ederim.Evet öyle oldu 2 aydır ilanda araç ama bugün sürpriz olay yaşadım paylaşmak isterim sizlerle.. Kütahya Tavşanlı dan bir beyfendi aradı yaşı 40 civarlarında.. Dedi oğluma alıcam tabi abi filan derken adam dedi varmı bir sıkıntısı yok dedim ilanda ne yazdıysam o dedim eğer benim yazdığım bişeyden farklı olursa ve siz almaktan vazgeçerseniz ben yol masrafınızı karşılarım dedim ve 3 saat sonra telefonum çalıyor.. Nerdeydiniz Balıkesire girmek üzereyiz.. Abim ne geliyorum dedi nede tamam aracı alıyorum.. Herneyse arabaya şöle bir baktı 100m filan sürdü aracı elime saydı parayı nakit hadi evrakları arkadan yollarsın dediler ve arkalarından baka kaldım ve ben şoktayım ne ustaya baktırdılar nede birşeye dedim içimden birşey mi oluyor filan meğer çocuk çok istiyormuş aracı ve 1 aydır babasının başının etini yiyiyormuş yani hala inanamıyorum ama arabaya binip gittiklerimde bi içim burkuldu... Böyle yani Hayırlısıyla satış yaptık inş bitane de 206 alırız...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
çocugun istemsinden ziyade bi de güven söz konusu bence herşeyde bi hayır varmış ya bu da öyle bişey. süper olmuş valla
|
|
|
|
![]() |
|
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben satmayı düşünüorum aracımı yaz sonu evlenicem GTİ düşünürsen 206 gti 2003 model beyaz
|
|
Dalqasız denizde herkes kaptan
|
|
![]() |
|
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Hadi hayırlıs oldun Şahin.
Alışında satışın kadar kolay olur umarım.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Alana da satanada hayırlı uğurlu olsun inşallah gönlünüze göre iyi bir araç bulursunuz |
|
![]() |
|
![]() |
|
206volkanist207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206volkanist207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla arkadaş çok akıllı iş yapmıssın bendede megane coupe vardı satana kadar canım çıktı 2 sene sonra satabildim tek kapı araba çok zor satılıyor hatta sattıgıma inanamamıstım bende 206 aldım ilki de almışım cok memnunum 206 hem ekonomik hem gosterişli hemde ikinci eli prim yapan bir aractır
hayırlısı olsun |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İyi günler Şahin Bey ben aracımı satmayı düşünüyorum eger ilgilenirseniz 2009 model peugeot 206 sedan Düzenleyen ccorum19 - 26 Mayıs 2010 Saat 10:31 |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
hayırlı olsun şahin herşeyde bir hayır vardır umarım güzel bir 206 bulursun hadi bakalım aslanı bekliyoruz :)))
|
|
![]() |
|
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Şahin Bey merhabalar.
206 Look 2004 model 4 kapı - otomatik. 70000 km de.
ilgilenirseniz görüşelim.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar durumum ortada şu 45 günlük süreçte ne zaman Balıkesire gideceğim ne zaman geleceğim hiç belli değil bu yüzden araç almak istiyorum artık... bugun bu araç sahibiyle görüştüm sağ arka çamurluk değişmiş ve tavan bagaj ve kaput hariç bayalı bayan kullandığı için miş.. Araba orta da en son 13.800 de anlaştık siz ne diyorsunuz sizce alınabilecek bir araç mı? ! ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-2004-model-peugeot-206-x-line-2/detay Düzenleyen H-a-d-i - 01 Haziran 2010 Saat 12:29 |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
ben beğendim. eğer macun yoksa kesinlikle alınır. boya ölçme cihazı macunların kalın olduğunu da görebiliyor. rengi de hoş. km uygun. zaten model yılı da iyi.
dediğim gibi kaza yüzünden boyanmayıp, macunlu değilse alınır. acaba site üyelerimizin satılık 206'larını beğenmedin mi? |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
bencede hadi abinin dedigi gibi sadece boya varsa astar vs yoksa alınabilir fiyat da fena degil
|
|
|
|
![]() |
|
bitane arkadaşımız sedan yazmış onu dusunmedım , ayrıca birtane arkadaşımız da triptonik koymuş oda olmuyo manuel şart, Hadi abi sitede burçagın araç var şuan için beni aşar, senin koydugun quick var oda tek kapı başka şuan 206 ilişmedi gözüme, Eminin aracılığıyla mepayı aradım 6 , 6:30 gibi aracı sorgulatıcam bakalım orda ne cıkıcak.. macunlu olup olmadıgını servis söyler mi bana? Zaten adam pazartesı istanbula giderken balıkesire getirecek aracı orada da baktırıcam ama adam gelmeden ben kafamdaki soru işaretlerin gitmesini istiyorum cidden şuan bi araca ihtiyacım var...
Düzenleyen SahinGün - 01 Haziran 2010 Saat 12:48 |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
abicim, dediğim gibi boya cihazının rakamsal değerlerinden macun olup-olmadığı da belli oluyor.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
0-150 boya orjinal 150 üstü boya var. macun astar oldugunda zaten o kalınlık 300 -400 lere çıkar boya cihazında bilgsayarları test yeri varsa orayada götürülebilir bakarken hem boya olayı hemde motor gücü vs ortaya çıkar
|
|
|
|
![]() |
|
Hmm bu iyi oldu bak balıkesirden yetkili servisle görüştüm bu işlemi yapıyorlarmış olmadı boya kontrole de sokarız, hayırlısı olsun inş bi sıkıntısı yokturda bize nasip olur araç...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Aracın bakımlarını yaptırdıgı ikitelli mepayı aradım ve plakadan sorgulama artık yapamadıklarını söyledi yasal olarak engellenmiş bana çok inandırıcı gelmedi ama durum böyleymiş oradan bir sonuç cıkar diye cok ümitlenmiştim ama olmadı... |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |