|
Boyumdan büyük bir işe el attım.. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 Saat 13:09 |
|
tebrik ediyorum seni kardeşim cesaretinden dolayı elinde yatkın bende yakında tamponları boyayacam sizlerle paylaşmayı düşünüyorum bu arada insanın kendi yaptığı işten zevk alıyosa en mantıklısı kendi işini kendi yapması.belki boyası astarı macunu sertleştiricisi zımparası emeği. boyacıya vereceği parayla aynı miktara geliyo ama zevk meselesi uğraşmak isteyene.
|
||
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şu lafa bak adminler uyumasın. mp3 film gibi paylaşım forumlarına benzettin galiba sen adminler babanın uşağımı Düzenleyen GökhaN - 01 Şubat 2011 Saat 20:05 |
||
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vay be ne işçilik yapmışdım bi zamanlar :))
|
||
bilarman
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Resimler uçmuş. Adminler uyumasın...
|
||
Biliyorsan Konuş Bilmiyorsan Sus...
|
||
betonuur
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
seni tebrik ediyorum sendeki istek bende olsa bende denerdim ama yapabilme olasılığım 0 olduğu için denememk iyidir diye düşünüyorum başarılar arızaya devam yeteneğe ve cesarete saygı yürü dostum kim tutar seni şimdi başaracağına inindım
|
||
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla kardeşim benim kullandığım arac 20 bin 30 binlik değilki sıfır hata arıyım.. Ufak tefek illaki oldu ama öle göze büyütülecek kadar deil , tek bildiğim eskisinden daha iyi olduğu ve bu iş içinde tanıdıklarım zaten var isteseydim cüzi bi rakama yaptırabilirdim ama dediğim gibi buda bi tecrube olsun.. şunuda söliyim benim kendime ait bir atölyem olsa herşeyi yapabileceğimi düşünüyorum :) (kaporta,boya,mekanik,araç kaplama,far stop temizleme boyama,cam filmi) |
||
betonuur
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim lakabım deli uğur iş yerindeki arkadaşlar aldığım 3-5 arıza raporundan sonra bu lakabı tescilleyip verdiler şimdi ilçelerde bile deli uğur dedinmi ahanda ben gelirim akla tabi bu övünülecek bir şey değil tabi bende deli değilim doktorlar yanlış biliyor en akıllıda benim zaten.
Kimseyide beğenmem ama sen başkasın bu ara ben 36 yaşında yım sen kaçsın bilmiyorum ama seni takdir ettim macun tamam diyorsun yani
boyadıktaan sonra aracı düzelttirmek için kaç lira verdiğinide yazarsan sevinirim
cesaret yeni ufuklar açar yürü be seni kim tutar
bu sloganda benden hadi bakalım
|
||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
|
Ben de zaten yazdiktan sonra, bunu yapanin folyo zaten aklina da gelmistir dedim ve gördüm. Güzel olmus |
||
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Değerli bilgilerin için teşekkürler :)
|
||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
|
astar at ve folyo kapla derim, hem garanti ( akma-kokma yapmaz )
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Bravo, yeni projeleride bekliyoruz.
|
||
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
|
Çoğumuz en ufak bir vidayı dahi sökerken tereddüt ediyoruz, fakat sen aşmışsın olayı..
Böyle bir cesaret karşısında ancak " pes doğrusu " denilebilir Düzenleyen Can Düzyatan - 08 Haziran 2010 Saat 09:24 |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende tuning dükkanı acmayı düşünüyodum cihangir senin şu 106 xs için ürettiğin FIRAT PEN hava kitlerinden piyasaya sürmeye düşünüyorum :))
|
||
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hakan birde şöle bişey var bilmiyorum dikkat ettinmi benim kaputa ama baya bi macun çatlağı vardı yapan adam çok kalın attıgından böle olmus galiba, yani ben kaputa başlarken zaten kaput ölü her halukarda benim şuanda yapacagım ondan zaten iyi olucak o yuzden böle yapıyorum kısacası sadece macera olsun bırde tecrube olsun.. Cesaret konusuna gelincede el becerim gayet iyidir gecenlerdede motorda elimin girmediği yerler vardı temizliyemedim sonra bogaz kelebegi emme monifoltu enjektörler felan hepsini söktüm temizledim yerine topladım pırıl pırıl oldu :)
|
||
Hacı
2. Vites 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tebrik ederim çoğu kimsenin deneyemeyeceği bir işe el atmışsınız gayretinizi ve cesaretinizi takdir ettim boş zaman varsa yapmaya cesaret varsa herkesin herşeyi yapabileceğine inanırım sadece şu var el ile yapılacak işler var ve makine gücüyle yapılacak işler var siz elinizden geldiğince macun ve zımpara işini en hassas şekilde yapıp boyayı işinin ehli bir ustaya yaptırmanız taraftarıyım netice hüsran olursa emekleriniz boşa gider tekrar zımparalamak zorunda kalabilirsiniz. |
||
|
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Ahmet helal olsun valla, ben cesaret edemedim bu işe hele bir yapta bakarsın bende başlarım.
Bu arada Pendik sanayide de spray kutuya istediğin boyayı basıyorlar.
Spray boya ile boyarken dikkat edeceğin nokta uygun mesafeyi bulmak ve yavaş yavaş bir kaç kat boya atmak. He birde ortam çok önemli bir kere dışarıda yapılmaz kapalı bir yer olması gerekiyor. Yada benden sana bir tiyo ben balkonda yapmıştım ama yağmur yağmasını beklemen gerekiyor, bana gece 3 te denk gelmişti
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
|
tebrikler. iş bitince resimlerini görmek isteriz
|
||
|
||
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
|
tebrikler.
Düzenleyen fourus_06 - 24 Mayıs 2010 Saat 22:54 |
||
alpbeyazı
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
|
|
maaş dolgun + yemek + sigorta + full akbil isteriz
|
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |