|
Boyumdan büyük bir işe el attım.. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 20:40 |
Arkadaşlar 106 xs aracımın ön kaputta yoğun bi macun çatlakları vardı ve kaputu gördükçe uyuz oluyodum :) Bugünde hazır iş yok bi el atayım dedim..
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar kusura bakmayın resimler ve yazılar uyum sağlamıyo , resım ekledıkden sonra yazıyı altlarına yazamadım kusura bakmayın :)
|
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kanka bence sen bir dükkan aç... :) Ne yaptın sen yaa bunları tek başınamı yaptın
Düzenleyen FTH - 25 Mayıs 2010 Saat 11:53 |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet hatta mahalle şikayette bile bulundu ama bazıları beni bildikleri için gülüp geçtiler :D
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kolay gelsin işiniz bitince fotolarını yükleyinde nasıl olduğuna bakalım paylaşım için teşekkürler
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen tüm resimleri ekle, istediğin yazıları yazmaya devam et. ben en sonunda hepsini birleştircem. güzel bir makale çıkacak ortaya. ellerine sağlık, kolay gelsin. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağol Oguzhan evet iş bitince nasıl görüneceğini bende merak ediyorum resimleri mutlaka ekliycem..
Arkadaşlar bu arada astar ve boya hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum 2 kat astar 1 kat boya vs.. ne biliyorsanız
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
istersen boyayı kendin yapma. o zor iş. tüm emeğin bir anda boşa gider. akar-kokarsa birşeye benzemez çünkü. eğer usta boyacıysan bilemem.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayır Hadi abi usta boyacılık ne kelime ya :) İlk defa böle bir işe el attım , aslında evet boyayı boyacıya attırmayı bende düşünüyorum ama bide şöle bişey var Kartal oto sanayide araç boya koduna göre sprey tüpe basıp veriyolarmış bu iyi guzel ama uygulamada bende kararsızım spreyle ne kadar saglıklı olabilirki yani
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
spreyin belli mesafeden tutulması, boyanın akması, boyanın zamanla dökülmesi, ince atılan yerlerde çiziklerin çok belli olması gibi ihtimaller göz önünde bulundurulmalı.
bostancı sanayide çok ucuza halledebiliriz.(sadece astar ve boya) astardan sonra ne kadar hata varsa meydana çıkar. gerekirse tekrar çok ince bir macun yapılır. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kolay gelsin kanka en sonunda bunuda yaptın ya :))) tenekeleri takmışsın hemen gri gri dimi
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
alpbeyazı
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
|
valla folyo çektirmen daha ii olurdu emme başlamışsın işe..eger istersen kaputu zevkle boyarım(malzeme senden) boyacı falan değilim.eski bir marea vardı bende, sag kapıyı senin gibi yapmıştım.biraz boya akmıştı ama sorun etme.sıfır zımpara al vur üstüne gitsin.snra pasta cila.çoğu usta da akıtıyor zaten ve sorunu böle çözüyor.cok akarsa yeniden boyama yapılır dikkat et.
|
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
bende kaporta boyacı arıodum dukkanaa yarın gel basta ustaa
|
|
alpbeyazı
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
|
maaş dolgun + yemek + sigorta + full akbil isteriz
|
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
|
tebrikler.
Düzenleyen fourus_06 - 24 Mayıs 2010 Saat 22:54 |
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
tebrikler. iş bitince resimlerini görmek isteriz
|
|
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Ahmet helal olsun valla, ben cesaret edemedim bu işe hele bir yapta bakarsın bende başlarım.
Bu arada Pendik sanayide de spray kutuya istediğin boyayı basıyorlar.
Spray boya ile boyarken dikkat edeceğin nokta uygun mesafeyi bulmak ve yavaş yavaş bir kaç kat boya atmak. He birde ortam çok önemli bir kere dışarıda yapılmaz kapalı bir yer olması gerekiyor. Yada benden sana bir tiyo ben balkonda yapmıştım ama yağmur yağmasını beklemen gerekiyor, bana gece 3 te denk gelmişti
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Hacı
2. Vites 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tebrik ederim çoğu kimsenin deneyemeyeceği bir işe el atmışsınız gayretinizi ve cesaretinizi takdir ettim boş zaman varsa yapmaya cesaret varsa herkesin herşeyi yapabileceğine inanırım sadece şu var el ile yapılacak işler var ve makine gücüyle yapılacak işler var siz elinizden geldiğince macun ve zımpara işini en hassas şekilde yapıp boyayı işinin ehli bir ustaya yaptırmanız taraftarıyım netice hüsran olursa emekleriniz boşa gider tekrar zımparalamak zorunda kalabilirsiniz. |
|
|
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hakan birde şöle bişey var bilmiyorum dikkat ettinmi benim kaputa ama baya bi macun çatlağı vardı yapan adam çok kalın attıgından böle olmus galiba, yani ben kaputa başlarken zaten kaput ölü her halukarda benim şuanda yapacagım ondan zaten iyi olucak o yuzden böle yapıyorum kısacası sadece macera olsun bırde tecrube olsun.. Cesaret konusuna gelincede el becerim gayet iyidir gecenlerdede motorda elimin girmediği yerler vardı temizliyemedim sonra bogaz kelebegi emme monifoltu enjektörler felan hepsini söktüm temizledim yerine topladım pırıl pırıl oldu :)
|
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende tuning dükkanı acmayı düşünüyodum cihangir senin şu 106 xs için ürettiğin FIRAT PEN hava kitlerinden piyasaya sürmeye düşünüyorum :))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |