|
106 Quicsilver almayı düşünüyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mepa Avcılar Gülçin Hanıma peugeotturkey üyesi olduğunu belirtirsen detaylı olarak ilgilenirler gereken herşeyide yaparlar. |
||
wrew
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2008 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gülçin hanım ile görüştüm kendileri bana yardımcı olacaklarını bildiridiler, çok teşekür ediyorum.
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
rica ederim. |
||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
wrew
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2008 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Nihayet 106 QS aldım. Yardımlar için teşekür ederim.
Yalnız aracın teybinin ekranında "error 7" yazıyor bu 7 rakamız zamam zaman değişiyor(örn:5). Arasırada "CODE" yazızı çıkıyordu, ancak o sıralar kodu bilmiyordum. Neyse şimdi 1-2 tane kod öğrendim ancak bu seferde "CODE" yazısını çıkartamıyorum. Nasıl yapıldığınını bilen varmı acaba? Bir kaç yerde teybin açık bırakılması gerektiğini veya bir tuşa basılı tutulaması gerektiğini okudum ama sonuç alamadım. |
||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Banada aynısı olmuştu her kod olmuyor senin kendi teyp kodunu bulman lazım aracı aldığın kişiye aç sor eğer girmezsen gider gelir gider gelir bence en iyisi bir cd çalar olay tamamdıor hiç düşünme zsin aracın hayırlı olsun fotolarınıda görmek isteriz.:)
|
||
wrew
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İşte resimler
Gökhan bir numara verdi arabanın şasi numarasını verdim onlar bir kod verdi de, kod giriş ekranını getiremiyorum. Yeni bir teyp alıcam zaten de eskisinin çalışmaması canımı sıktı :) Ucuz bir teyp buldum bunu takıcam hani amcım çok yüksek sesli bir müzik olmadığı için idare edeceğini düşünüyorum, USB SD falan var. Linki bu http://www.hepsiburada.com/navitech-cdt-4700msu-usbsd-kart-girisli-cd-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otdelcdt4700msu Arabam oynamamış bir tek egzos var, çok gürültülü geliyordu başta ama yeni yeni alıştım sesine :D Şimdi araca angel eye ve xenon far takmayı düşünüyorum, başka bir şeyede gerek yok sanırım. |
||
wrew
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Birde lastikleride değiştirmeliyim baya bi yıpranmış, çıkma temiz lastik neden bulanilirim ve hatta jant?
|
||
Emin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307 cilere inat quiklerde artıyor.
Eğer anadolu yakasındaysan Ümraniye sanayi girişinde good year var çıkma lastik satıyorlar temiz ve çok lastik var adamlarda.
|
||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
HAYIRLI OLSUN GORUNUMU ON NUMARA AMA BIRDE GITSE KESKE SU QUICKLER KAZASIZ BELASIZ
|
||
Emin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Götüren götürüyor cihangir kard eşim çamur atmayalım lütfen çamur atmayalım :)
|
||
wrew
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekür ederim arkadaşlar. Hani linkini verdiğim teybi media markttan alcam montaj ücreti 30 lira dediler kendim yapabilirim muhtemelen, ama eski teybi nasıl çıkartıcam. Biraz inceledim ama çıkartamadım. Bir tekniği var mı acab, resimli anlatımda bulmadım? Bilginiz var mı?
|
||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız.
|
||
bhdrgkz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Extra bir başlık açmayı uygun görmedim. Aranızda yeniyim arkadaşlar.. Tanıtım topiğimide açtım =)
Tecrübeli arkaşlara, almak üzere olduğum 2000 model quicksilver ile ilgili bir kaç soru sormak istedim Motor rektefiye edilmiş, fakat pistonlar değişmememiş sibob ayarı gerekmekteymiş araca bindiğimde bu yüzden motorda bir titreme olduğu farkediliyor Araç 194.000 de sağ ön amortisör değişecek airbag ışığı sönmemekte, sitede okuduğum kadarıyla çoğu arkadaş şikayetçi bu durumdan pazar veya pazartesi denizli peugeot servisi ışıklar otoya (eski adı söz oto) götürücem aracı almadan önce kontrol amaçlı olarak. Size sormak istediğim tecrübelerinize güvenerek çok masraf açarmı başıma bu araç? (yeni dikkat ettim başlık açılalı 1 sene olmuş kusura bakmayın =) Düzenleyen bhdrgkz - 14 Mayıs 2010 Saat 12:10 |
||
delipedro
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
|
|
arakdasım hayırlı ugurlu olsun. sunu soleyım sana. 106 almadan once sunları dusun. 1 : arabayı alırsam arıza cıkarırsa ben bunu karsılayabılırmıyım. cıdden parcaları pahalı. 2 : cıdden bu araba bana goremı tek kapı. cok yakıyor. tup taktırsam buna tupmu takılır dıyenler. vs vs. 3 : temızını bulamassın hayatda . sana sole dır boledır dırler. ya bısmıllah dıyeceksın alacaksın gozun kapalı. :) bana gelelım . 106 quicksilverım var. tup taktırdım. 3 ay oldu 2 bın masraf cıktı ateslemem bobını. bıraz sekıl verelım yay egsoz vs vs. he solede bırsey var. havamıda atıyorum ıstedıgım araba buydu. ama bazen dusunuyorum uc bes fazla verıp modelı yuksek temız araba alabılırdım. gosterıse onem verıyorsan al derım kı cıddı anlamda ılgı cekıyorsun. ama gosterıste parayla oluyor. sonra sıkıntı yasama. oturup aksama kadar anlatmak ısterdım :D
|
||
S€N !K! YûZlûSûN H@NG! T@R@F@ TûKûR€Y!M ?.
|
||
bhdrgkz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ederim yorumun için =) söylediklerinde haklısın =) aldıktan sonrası için kenara ayırdım zaten biraz. yinede tüm bakımları yeni yapılmış denilen bi aracı aldıktan sonrada 2 bin lira masraf yapmak manevi açıdan dokunur =) |
||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 ay quick diye inleyip alamayan ama sonra gti sahibi olarak şunu diyebilirimki çok güzel bir araba ama km düşüklüğü çok önemli. internet fiyatları çok abartılı kanmayın. bakımları çok önemli tabiyki ama bence kesinlikle 100bin altı bir araç alınmalı acele edilmeden...
|
||
bhdrgkz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkürler km konusunda haklısın tabi ama 100bin altı bulmak zor biraz rektefiye olmuş bir motorun ne gibi eksileri olabilir? |
||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
||
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
katılıyorum !
|
||
A3
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |