![]() |
|
206 1.6xt kaç beygir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet o ama 8valf nasıl onu merak ettim onu görünce aaa bu motor demeyim
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
abi o resimdeki motoru 16 v olarak biliyorum ama 8v yi bende bilmiyorum
![]() ![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
iyide ben senden dahaçok merak ettim yarını kim bekliycek olayı bugün çözsek çok iyi olurdu
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
sen benden çok merak et zaten araç senin
![]() ![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.6 16V 110HP :
![]() 1.6 8V 90HP :
![]() |
|
![]() |
|
![]() Çok yardımcı oldunuz.
Haşım usta sanada ayriyetten teşekkür ederim!!!
BEnim arabanın kaputunu açınca ilk resimdekiyle birebir aynı! 1.6 110hp yani
![]() 8lik ne o öyle yaa... fındık motor
![]() |
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
kardeş bende var 2001 model xt 1,6 16 v 90kW (1,36*90=122 hp) bende şaşırdım ama ruhsatta yazan bu.... birde haşim ustam daha iyi bilir ben daha yeniyim bu 2001 de bir özel seri çıkmış galiba o model falan dediler doğruysa...
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
307 XT motoru ile aynı... 1.6 16v...
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Ben araştırdım 2000 modeller 8 valf 90 beygir 2001 modeller 16 valf 110 beygir zaten ruhsattada kw olarak yazıyo benimki 90 beygir mesela 66 kw yazıyordu sanırım ayrıca 110 beygir olanlarda 90 beygir olanlardan ekstra far sensörü mevcut.
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
seninki 8 valf 90 beygir olması lazım.çünkü benimkiyle aynı dediğin resimdeki 110luk motorların aynı resim deki gibi 90 lığıda var
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
daha doğrusu 16 valf 90 beygir
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
aylar sonra nerden çıktı bu şimdi
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |