![]() |
|
206 araba çakmağı sigortası sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2010 Saat 22:32 |
Herkese selamlar tekrardan
aracımda çakmak kısmına takılan FM transmitter aletinden kullanıyordum. Ancak bu aletin bir defasında metal kısmı içeride kaldı ve çakmak kısmında bir soruna neden oldu. Tahminimce oluşan kısa devre bu hattın sigortasının atmasına neden oldu. Aracımda çakmak kısmının sigortasının tam olarak nerede olduğunu bilen varsa yardım ederse çok sevinirim. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınızın kullanma klavuzunda şeması var. klavuzu kaybettiyseniz buradan temin edebilirsiniz :
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısı banada oldu hatta muhtemelen tavan lambanda (kapılar açılınca yanıyor,akapalıyken tavan anahtarından açtığında) yanmıyordur.Çünkü çakmakla tavan lambası aynı sigortadaydı.hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama kullanım klavuzundan bakıp kolayca değiştirebilirsin.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim yardımlarınız için
sorunlu sigortaları haftasonu değiştirecem |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |