![]() |
|
YAY YARDIMMM :(( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superm4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2010 Saat 21:03 |
![]() ![]() |
|
ömer
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ankaralıların arabasına benzemiş :))) acele yay istiyo 5cm yay koy bas yere en güzel o gösteriyo arabayı. lastikler 195.15 mi
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
ben ilk sefer 6cm takmıştım çok zorladı sonra 3,5cm aldım biraz daha rahat ettim.ne kadar çok düşürürsen o kadar çok dikkat etmen gerek.
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 cm iyidir görüntü olarak iyi ama konfor baya gidiyo ben şimdi yay taksam 4 lük yerine 3.5 luk eibach takarım...
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
3.5 yeter bence arka torsiyonlardan da bir bakla. 5 cm ve üstü alırsan spor amortisör de alman gerekir sonuçta 2 kişiden fazla biniyorsunuz.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
bende 4-5 kişi bindiğimiğz çok oluyo 4 cm yay sıkıntı oluyor baya. |
|
![]() |
|
superm4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
3.5 eibach gibi kararım ama forumda okuduğum kadarıyla 3.5 taktıranlar bi alcalma filan hissetmiyorum diye yazmıs bazıları bosunada taktırmak istemiyorum birazcık yakınlaşsın taktırmısken :) |
|
ömer
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Bu araç bence hiç yükselmemiş. neye istinaden yükselmiş dediniz anlamadım?
eğer tekelerleriniz 195-50-15 ise aksine aracınız biraz daha yere yaklaşmış 185-55-15 ise eskisiyle aynı durumdadır. Bu haliyle araç hiç yaya ister gibi durmuyor ama size yetmiyorsa 3.5 luğun üstüne çıkmayın konfor içinse eicbach ya da vogland öneririm |
|
![]() |
|
yusufus81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
bence de araç jip gibi filan durmuyor, bi de sen arabaya kalabalık biniyormuşsun, spor yay tek biniyorken ve sürat yaparken zevkli ama gezerken ve şehiriçinde bi de yanında da birileri varsa eziyet oluyor ama illa taktırcam diyorsan 3,5 inch eibach iyidir bence
|
|
ace of night
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
bence de pek öyle jip gibi durmamış, gayet hoş duruyor. şimdi rahatsız, çok kısa yay taktırırsan sonra her kasisde çukurda keyfin kaçar, kalabalık biniyorsun sen de benim gibi. bizim kalabalık yolcusu olan arabalarımıza çok alçak yay gitmez. iyi düşün derim ben
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
jeep gibi falan olmamış bence..ama 15 yerine 16 inş taksan sanki cukkk diye oturur gibi geldi gözüme
![]() |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |