![]() |
|
araç muayenesi yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2010 Saat 18:44 |
kendi muayenemi kendim yaptırdım. sayfada boş yer vardı tabiki. sayfada yer yoksa ruhsatı değiştir derim ben sana 46 tl.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ruhastta yer yoksa ek 1 alman lazım far ayarları artık hafif kusur eskiye nazaran fazla incelemiyolar
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fatih iyimiş abi sizin oralarda ankarada bu fiyata adam oturduğu yerden kalkmıyor
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
muayne parasını (126) ayrı olarak tabiki vericeksin yanlış anlaşılmasın....
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
walla dostum ben gebzede 2 ay önce yaptırdım 40 tl verdim hemde çift yaprak ruhsat değiştirdim .....
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
muayene:126.5-yer kalmadı demişsin o zaman ruhsatta eski onu yeni şekle çevirmen gerekebilir iki tarafıda değiştirmen gerekirse 100 civarı o tutar diye tahmin ediyorum.tabi bu işlemler için ek-1 15 gibi bir rakam.eğer 100 liradan ucuza hem ruhsat hemde muayeneyi yaptırıp aracı sana teslim edecek adam bulursan bence öp başına koy.
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
o dediğini biraz zor yaparlar o fiyata :) 30-40 vericem +58 ruhsat kağıdı sonra adamlar 30 - 40 a hem ruhsatımı değiştirip hemde bni muayeneden mi geçircekler :)
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
benim aracıda sağlam bir muameleci yaptı,oralarda sürünmektense onların yapması bence daha iyi. baya sıkıntı cıkarıyolar diye biliyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
aracındaki muayne için gerekli işlemleri (far ayarı önemli,ilk yardım seti v.s. ) tamamladıktan sonra en yakın trafik muamelecisine git ve EK-1 doldurtdur (10-15tl) vericeğine 30-40 tl ver muameleciye aracıda bırak onlar halletsin :)yoksa sürünürsün ama trafikten ruhsat kağıdı alıcaksın 58 tl tek tarafı :/
kolay gelsin :=) |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
ama şölede bi durum var zaten TÜV belgesinde tarihler yazıyor diye hatırlıyorum
![]() |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Bencede almalısın
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
slm arkadaşlar,
bu sene ilk olarak muayene işlemi yaptırmam gerekecek bu konuda bilgili olmadığım için yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum,
öncelikle ruhsatımda muayene tarihini yazacak yer kalmamış :( bunun için ruhsatı mı değiştirmem gerekiyor yoksa bunun başka bir yolu var mıdır?
internette böyle bir yazı buldum ????
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |