![]() |
|
yedek parca bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 Saat 23:26 |
|
arkadaslar merhaba benim sorum bizim pug larin parcalari birbirlerine uyuyomu bende 807 var ve arac türkiyede yok !!! benim icin problem olansa arabamla izine geldigimde bazi parcalarini degistirmek istiyorum fren diskleri,balatalar,ön takim vs diger pug larin bu parcalari aracima uyarmi??
ve birde aracimda bazi yerlerde cizikler ve ufak pas noktalari var bu problemimi nasil bir sekilde cözebilirim?? (carbon kaplama.pasta cila,silikonlu cila) ne ise yarar tesekkürler...
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
efeye bir sor istersen.
http://www.peugeotcikmacisi.com/ peugeotefe@hotmail.com Düzenleyen BuRÇaK - 01 Mayıs 2010 Saat 23:49 |
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Degistirecegin parcalari al öyle git, orda yaptirisin, bu da bir cözüm
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
peugeot'un mekanik aksamı hemen hemen hepsi aynı gibi bişey 807 nin de parçaları xsara picasso ile aynı türkiyede mekanik parçalarını temin edebilirsin |
||
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
bravo efe
![]() ![]() ![]() |
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
|
tabi öyle daha mantikli ama burdaki parca fiyatlarini bir bilsen dudagin ucuklar o derece yanii onun icin memlekette bi caresine bakariz dedik artik
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
|
eyvallah efe usta bunu bilmem iyi oldu xsarayla ayniysa parcalar derme catma biseler yapariz artik
oteki sorumada bir derman olaydin be ustam ?? cizik ler icin olana :)
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Avusruryadasin, Fransaya yakinsin. bende Hamburgdayim schrottplatz yokmu orada ? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
|
fransa ya cokda yakin degilim ya hem bide parca icin burdan taa orayaa kadarda gidilmez arada büyük bir fiyat farki olucagini sanmiyorum schrottplatz larida pek tutmuyorum kullanilmis bir bremserscheibe ne ise yararki mesela....
Düzenleyen osterreich - 03 Mayıs 2010 Saat 20:19 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
selamlar, Bremsscheibe als gebraucht geht nicht naturlich. Ben baska parca ihtiyacin varsa demek istemistim |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |