|
POLEN FİLİTRESİ. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serFBdar
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2010 Saat 21:02 |
ARKADAŞLAR BENİM 1998 MODEL 306 XN SEDAN'IM VAR. YAKLAŞIK 3 AYDIR KULLANIYORUM YAZ GELDİĞİ İÇİN POLEN FİLİTRESİNİ DEĞİŞTİREYİM DEDİM AMA BANA BUNDA POLEN FİLİTRESİ YOK DEDİLER İNANAMADIM SİZEDE SORMAK İSTEDİM GERÇEKTENDE YOKMU. BEN DAHA ÖNCE KLİMALI AMA POLENSİZ BİR ARABA KULLANMADIM TUHAF GELDİ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Alisin
Bende klimali araclar kullandim ve bazilarinda yoktu, dert etmeyin, egerki polen alerjiniz yoksa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet 306 larda yok. bende sahıbı oldugum ıcın bılıyorum. ama bıraz el becerınız varsa kendınıze guzel bır polen fıltresı yapabılırsınız. cunku yapabılmek mumkun... bende yapacagım kendım... hava emıs agzına uygun bır fıltre ımal edıp ustune oturtmak yeterlı...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |