![]() |
|
25,04,2010 Cartıng Video |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 20:45 |
Ben o topiği hatırlıyorum kardeşim. O topikte gebzedeki körfez pistinden falan bahsedildi ve fiyatları tuzlu dendi. Avrupa ile kıyaslama yapılmamasını burda insanların arabalarına zor benzin aldığı falan yazıldı. Bizde dedikki buluşmalarda cartingle tatmin ediyoruz kendimizi. Senin kastettiğin carting değildi. Olsaydı o zaman carting dediğimizde bize onay verirdin. Şimdi böyle bir şey yazmana bir anlam veremedim. |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emrah, Apo, Aytaç ! benim karting video yok mu?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
vermiyorsunuz tabi arabanın fireni tutmuyor zaten bide yatıyorsunuz milletin üstüne hakan abiyede göbekten giriyorduk arabalara yazık diye acıdım. Sana naptığımı iyi biliyorsun ![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
eyvallah Hacı abi. Emrah, tosunum görüyosunki yoğun talep var. en kısa zamanda benim videoyu da ekle de millet tek el ile yapılan karting görsün.yoksa videonu kaldırırım haa ! not: kartingden sonra evin yolunu zor buldum. ![]() ![]() ![]() |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Videoyu seyredemeyenler, google`dan sorunun cözümünü arayip bulabilirler.
Tebrikler gencler, sizleri böyle pistlerde görmek istiyoruz her zaman. Benim actigim bir topicte (konu kapatilmisti) bahsetmek istedigim, herkesin kullandigi, umuma acik yollarda illegal yarislar olacagina, ki bu hem sizi, hem de trafikteki diger insanlari tehlikye atar. Hiz ve yarisma meraki olanlar icin, legal olarak bu zevkinizi tatmin etmeniz ve teknik konularda da bilgi sahibi olup, paylasmaniz icindi Düzenleyen xyzcom - 01 Mayıs 2010 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
walla süper olmuş araçlara egsoz we hawa filtresi şart :)
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
:)))
konuşmalara dikkat :))
mirak gibi yol vermiyorsun hakan abi :))
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
harbiden güzel yanlıyolar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Makineler değil abi bizim uşaklar yanlıyo sen bide hadi abiyi izleseydin offf
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Bu makinalar ne güzel yanlıyoruş öğle |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bılgısayarlarınız youtube yı acmıyordur .. bılıyorsunzu turkıye de engellı gırıs..
dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.4.4 olarak degıtırıp deneyn |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
+€m!n
|
|
A3
|
|
![]() |
|
ben hiç video eklentisi göremiyorum. sadece kocaman bir boşluk var. acaba sorun bende mi?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben,apo,mirak ve aponun kardesı ıle yaptıgımzı ufak yarıs
![]() pist pist dedınzı alın sıze pist ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |