![]() |
|
Aracıma hırsız girdi.Son durum!? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
itouch_GTi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 21:55 |
Aracıma dün gece girmeye çalışan ''şerefsiz'' hırsız kapımı bu hale getirmiş.Zaten nsadece kapıya zarar vermekle yetinmiş içerden hiçbişey alamamış.Kaportadan anlayan arkadaşlarımız varsa;kapıya ne gibi bir işlem gerektiğini ve 3 aşağı 5 yukarı kaça patlayacağını yazabilirlerse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.(Avcılar tarafında tanıdık ustası olan varsa bi zahmet beni yönlendirsin) |
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun
![]() |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
öncelikle geçmiş olsun kardeşim çok fazla birşey tutucagını sanmıyorum aynı şekilde gerdilip düzeltilebilir belkide ama kaporta ustasına danışmanız en iyi yöntem olur tekrardan geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun aynı sekilde benim sol ve sağ kapıyada yapmışlardı ama benimkinde kapı kolunun üstüne dizini bastırarak çekmişlerdi o yüzden kapıyı komple boyattım 200tl civarı tutar sanırım
|
|
![]() |
|
itouch_GTi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Benim arabayıda aynı yöntemle açmışlar zira levye yada sert bir alet izi yok sadece kapı kasmış,kapı kolunun üstünde de deformasyon var sanırım dizini oraya koyup elleriyle kastırmış ''şerefsiz''.
|
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Bostancı sanayi uzak demessen 10 numara bir ustaya yönlendiririm seni.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Bostancı çok ters ve uzak kalıyor bana kapı da tamamenn kapanmıyor zaten, onca yolu bu şekilde gidemem, yolda 50 tane polise yem oluruz hırsız damgası yeriz alimallah.Yinede saol...
|
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
geçmiş olsun kardeş.
avcıların neresindesin? orada ufak bir sanayi var zannedersem orada kaportacılar var yaparlar.
ikitelli dersen tanıdık usta var
|
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Eyw. Avcılar merkezdeyim.İkitellide ki usta kimdir neresidir?
|
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
bu 206 ların makus talihi hep kapıyı eğip giriyorlar :( şerefsizler..
geçmiş olsun kardeşim.. güzel bir kapı ayarı ve presle düzelebilir. en fazl lokal boya ya ihtiyaç olur..
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Önce gecmis olsun, sonra da ,kocaman OHA diyorum o salak vicdansiz hirsiza.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Teşekkürler arkadaşlar.Mevzu Vizonteledeki''kaputu açtın madem aküyü niye çaldın madem aküyü çalacaktın kaputu neden açtın'' muhabbetine benzedi.Lavuk kapıya zarar vermiş ama hiçbişeye dokunmamış kapı fetişistimiydi neydi allahbilir.Ağlanacak hale gülüyorum bu arada:)
|
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
geçmiş olsun takma kafana istanbul burası hepimizin başına geliyo bizim eski arabayı sokağa park ederken buji kablosunu söküyoduk ki nitekim bi sabah kalktık baktık araba yerinde yok
![]() ![]() Düzenleyen TheEchoes - 29 Nisan 2010 Saat 23:10 |
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Hirsiz da olsa, sizinki milli serveti korumus, vicdanliymis, el frenini bile cekmis ![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
GECMIS OLSUNDA ANLAMADIGIM ICERDE COK KIYMETLI BISEY FILANMI VARKI O KADAR UGRASMIS O KAPIYLA CAMI KIRIP GIREBILIRDI SANIRIM CALMAYA UGRASMIS 3 GUN ONCE 2005 OTOMATIK 206 SINI CALDILAR ENISTEMIN ONDADA CAMI KIRMADAN GIRMISLER ICERIYE CEKTIGI YERDE CAM KIRIGI YOKTU NASIL CALDILAR ANLAMADIK BIRDE NEDEN HEP 206 LARIN KAPILARINI EGIYORLAR ANLAMADIM DAHAMI KOLAY SACIMI ESNEK
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
tamda 206 düşünceleri arifesindeyken
|
|
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
geçmiş olsun
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Valla bende anlamış deilim bu kapıların nasıl bu kadar kolay deforme olup açıldıklarını.Arabam eski sahibindeykende şoför kapısını aynı yolla açıp teybini çalmışlar şimde de benim başıma geldi yolcu kapısından aynı olay.Hatta arabayı alırken kaportaya baktırdığımda neden boyalı olduğunu sormuştum ve bana hırsızlık mevzunu anlatmıştı ,hırsızın diziyle kapıya bastırıp elleriyle gerdirerek kapıyı açtığını söylemişti ama ne yalan söyleyim o zaman inandırıcı gelmemişti.Ama dün gördüklerim karşında fazlasıyla inandım ve hakkatten araçtan soğudum diyebilirim. 206 GTi benim 5. aracım ve daha önce kullandığım araçlarda aynı yere aynı şekilde parketmeme rağmen böyle birşey yaşamadım.KASKO şirketleri belkide bu yüzden 206 lara fahiş fiyatlar çekiliyor.Araba bu kadar kolay açılıyorsa hırsızlara davetiye çıkar tabi...
|
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
eski yerli arabaların kapıları çay kaşığıyla acılırdı
206 larda buna benzemiş galiba
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |