Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aracıma hırsız girdi.Son durum!?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9030
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 01:43
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Aracıma hırsız girdi.Son durum!?
Mesajı Yazan: itouch_GTi
Konu: Aracıma hırsız girdi.Son durum!?
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 21:55
http://www.hizliupload.com/img/262621P1030470.JPG">

http://www.hizliupload.com/img/2668P1030473.JPG">

http://www.hizliupload.com/img/882164P1030471.JPG">

Aracıma dün gece girmeye çalışan ''şerefsiz'' hırsız kapımı bu hale getirmiş.Zaten nsadece kapıya zarar vermekle yetinmiş içerden hiçbişey alamamış.Kaportadan anlayan arkadaşlarımız varsa;kapıya ne gibi bir işlem gerektiğini ve 3 aşağı 5 yukarı kaça patlayacağını yazabilirlerse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.(Avcılar tarafında tanıdık ustası olan varsa bi zahmet beni yönlendirsin)

-------------
Follow me..If you can!?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ibrahim YILDIZAK
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 21:59
Geçmiş olsun Unhappy

-------------

01 COA 084 ARh(+)

Mesajı Yazan: pug307_26
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:02
öncelikle geçmiş olsun kardeşim çok fazla birşey tutucagını sanmıyorum aynı şekilde gerdilip düzeltilebilir belkide ama kaporta ustasına danışmanız en iyi yöntem olur tekrardan geçmiş olsun 

-------------
Pug 307 XT

Mesajı Yazan: barisaso
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:09
geçmiş olsun aynı sekilde benim sol ve sağ kapıyada yapmışlardı ama benimkinde kapı kolunun üstüne dizini bastırarak çekmişlerdi o yüzden kapıyı komple boyattım 200tl civarı tutar sanırım

Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:12
Benim arabayıda aynı yöntemle açmışlar zira levye yada sert bir alet izi yok sadece kapı kasmış,kapı kolunun üstünde de deformasyon var sanırım dizini oraya koyup elleriyle kastırmış ''şerefsiz''.

-------------
Follow me..If you can!?

Mesajı Yazan: H-a-d-i
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:15
Bostancı sanayi uzak demessen 10 numara bir ustaya yönlendiririm seni.

-------------
Hadi, 1981, İstanbul

Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:17
Bostancı çok ters ve uzak kalıyor bana kapı da tamamenn kapanmıyor zaten, onca yolu bu şekilde gidemem, yolda 50 tane polise yem oluruz hırsız damgası yeriz alimallah.Yinede saol...

-------------
Follow me..If you can!?

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:22
geçmiş olsun kardeş.
avcıların neresindesin? orada ufak bir sanayi var zannedersem orada kaportacılar var yaparlar.
ikitelli dersen tanıdık usta var

-------------
www.PeugeotTurkiye.Com
"Tuning Sitesi Değil Marka Sitesidir"
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8290 - Forum kurallarını okumak için tıklayınız!

Mesajı Yazan: SUPERMAN
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:25
geçmiş olsun

Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:32
Eyw. Avcılar merkezdeyim.İkitellide ki usta kimdir neresidir?

-------------
Follow me..If you can!?

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:48
bu 206 ların makus talihi hep kapıyı eğip giriyorlar :( şerefsizler..

geçmiş olsun kardeşim.. güzel bir kapı ayarı ve presle düzelebilir. en fazl lokal boya ya ihtiyaç olur..

Mesajı Yazan: Long Beach
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 22:56
Önce gecmis olsun, sonra da ,kocaman OHA diyorum o salak vicdansiz hirsiza.

Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 23:02
Teşekkürler arkadaşlar.Mevzu Vizonteledeki''kaputu açtın madem aküyü niye çaldın madem aküyü çalacaktın kaputu neden açtın'' muhabbetine benzedi.Lavuk kapıya zarar vermiş ama hiçbişeye dokunmamış kapı fetişistimiydi neydi allahbilir.Ağlanacak hale gülüyorum bu arada:)

-------------
Follow me..If you can!?

Mesajı Yazan: TheEchoes
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 23:08
geçmiş olsun takma kafana istanbul burası hepimizin başına geliyo bizim eski arabayı sokağa park ederken buji kablosunu söküyoduk ki nitekim bi sabah kalktık baktık araba yerinde yok Sırıtma herkez birbirine bakıyo arabayı başka yeremi parketmiştik diye neyse anladıkkı araba yürümüş. peder dedi ben karakola gidiyim falan neyse sonra döndü geldi arabayı sokağın aşşagısında bulmuş bizim sokak rampa lavuk rampanın sonuna kadar gitmiş buji kablosu yok ya çalıştıramamış yolun ortasında bırakmış  bide şerefsiz el freninide çekmişte gitmiş Embarrassed

-------------
Cennette huriler varmış, kara gözlü;

İçkinin de ordaymış en güzeli.

Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz:

Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili.

Mesajı Yazan: Long Beach
Mesaj Tarihi: 29 Nisan 2010 Saat 23:18
Orjinalini yazan: TheEchoes TheEchoes Yazdı:

geçmiş olsun takma kafana istanbul burası hepimizin başına geliyo bizim eski arabayı sokağa park ederken buji kablosunu söküyoduk ki nitekim bi sabah kalktık baktık araba yerinde yok Sırıtma herkez birbirine bakıyo arabayı başka yeremi parketmiştik diye neyse anladıkkı araba yürümüş. peder dedi ben karakola gidiyim falan neyse sonra döndü geldi arabayı sokağın aşşagısında bulmuş bizim sokak rampa lavuk rampanın sonuna kadar gitmiş buji kablosu yok ya çalıştıramamış yolun ortasında bırakmış  bide şerefsiz el freninide çekmişte gitmiş Embarrassed

Hirsiz da olsa, sizinki milli serveti korumus, vicdanliymis, el frenini bile cekmis Dil Çıkarma

Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 00:11
GECMIS OLSUNDA ANLAMADIGIM ICERDE COK KIYMETLI BISEY FILANMI VARKI O KADAR UGRASMIS O KAPIYLA CAMI KIRIP GIREBILIRDI SANIRIM CALMAYA UGRASMIS 3 GUN ONCE 2005 OTOMATIK 206 SINI CALDILAR ENISTEMIN ONDADA CAMI KIRMADAN GIRMISLER ICERIYE CEKTIGI YERDE CAM KIRIGI YOKTU NASIL CALDILAR ANLAMADIK BIRDE NEDEN HEP 206 LARIN KAPILARINI EGIYORLAR ANLAMADIM DAHAMI KOLAY SACIMI ESNEK

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 00:16
tamda 206 düşünceleri arifesindeyken

-------------

Mesajı Yazan: shamed
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 07:48
geçmiş olsun

-------------
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 07:56
Valla bende anlamış deilim bu kapıların nasıl bu kadar kolay deforme olup açıldıklarını.Arabam eski sahibindeykende şoför kapısını aynı yolla açıp teybini çalmışlar şimde de benim başıma geldi yolcu kapısından aynı olay.Hatta arabayı alırken kaportaya baktırdığımda neden boyalı olduğunu sormuştum ve bana hırsızlık mevzunu anlatmıştı ,hırsızın diziyle kapıya bastırıp elleriyle gerdirerek kapıyı açtığını söylemişti ama ne yalan söyleyim o zaman inandırıcı gelmemişti.Ama dün gördüklerim karşında fazlasıyla inandım ve hakkatten araçtan soğudum diyebilirim. 206 GTi benim 5. aracım ve daha önce kullandığım araçlarda aynı yere aynı şekilde parketmeme rağmen böyle birşey yaşamadım.KASKO şirketleri belkide bu yüzden 206 lara fahiş fiyatlar çekiliyor.Araba bu kadar kolay açılıyorsa hırsızlara davetiye çıkar tabi...

-------------
Follow me..If you can!?

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 22:02
eski yerli arabaların kapıları çay kaşığıyla acılırdı
206 larda buna benzemiş galiba

-------------

Mesajı Yazan: Carmania
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 22:38
Çok geçmiş olsun üzücü durum..

Mesajı Yazan: fourus_06
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 22:41
geçmiş olsun arkadaşım.sistem hep aynı.ben kaskodan yaptırayım dedim ama yazık günah dediler.kapıya sanayide 10 dakikada ayar çekiyolar fakat sakın biraz eğip düzelteyim falan deme ben yaptım ellemesen daha iyiymiş dedi adam hem camın açılıp kapanmasında sıkıntı oluyor hemde boya çatlıyor.                   

-------------
http://img695.imageshack.us/i/dsc01933000000000000000.jpg/" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 22:55
geçmiş  olsun.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: Selim Engin EREN
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2010 Saat 23:10
geçmiş olsun.cansıkıcı bi durum,umarım kolay ve ucuza halledersiniz.

-------------
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin

Mesajı Yazan: saw50
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 00:05
geçmiş olsun kardeşim. 1 ay önce kullandığımız partner tepeenin ön camı kırılıp diz üstü bilgisayarımızı aşırdılar  şerefsizler. insanın canı sıkılıyor ama bir yandan da düşünüyor cana gelmedi diye...

-------------
GT LİNE

Mesajı Yazan: mahmutq
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 01:10
geçmiş olsun kardeşim
benim arabayada 2-3 yıl önce gırmişlerdi aynı şekilde kapıyı kasarak açmışlardı ben bı kaportacı ustaya götürdüm ters istikamette kapıyı kasarak düzeltmişti ve para falan almamıştı öyle büyük bi mıktar falan çıkmaz olsa olsa eğer iyi niyetli bı esnafsa para almadan düzeltir kafana takma  olur böyle şeyler ama söylemeden edemicem ben her seferinde arabaya bındiğimde aklıma gelıyodu takıntı yapıyodum sattım daha sonra doğru söylemek lazım
bu arada parmak ızı falan aldırdım ama hala mecul olarak kaldı burası tr npalım
tekrar geçmiş olsun

-------------
tork tork dediğin nedir gülüm ben senin için devir çevirmeyi göze almışım

Mesajı Yazan: cnr06
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 01:51
Orjinalini yazan: TheEchoes TheEchoes Yazdı:

tamda 206 düşünceleri arifesindeyken

+206:)

çok geçmiş olsun ya bukadar basit mi yoksa her aracda bu olay kolaymıdır şimdi içime bir kuşku düştü hiç duyamamstm böyle bsye ama hemen hemen herkesin 206 sında byle olay olms:(((

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 07:26
geçmiş olsun arkadaşım.

Mesajı Yazan: Sinan
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 08:01
peugeot efeye bi danıs derim

Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 12:33

Dün akşam aracı sanayiide tanıdık bir kaportacıya bıraktım 150 tl ye boya dahil halledicek.Cam fitillerinin altında eğilmeden dolayı oluşan çatlaklar olduğu için boyasız kurtaramadık yoksa düzeltme işlemi kolaymış.Araba kaportadan çıksın ilk iş sağlam ve en hassasından bir alarm taktırmak olucakWall

-------------
Follow me..If you can!?

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 12:53
kasko şarttt

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 13:14
Orjinalini yazan: itouch_GTi itouch_GTi Yazdı:

Dün akşam aracı sanayiide tanıdık bir kaportacıya bıraktım 150 tl ye boya dahil halledicek.Cam fitillerinin altında eğilmeden dolayı oluşan çatlaklar olduğu için boyasız kurtaramadık yoksa düzeltme işlemi kolaymış.Araba kaportadan çıksın ilk iş sağlam ve en hassasından bir alarm taktırmak olucakWall

hocam ev nerde nerde oluo bu olay yakında bır otopark garaj varsa belkı daha ıyı olur aklın rahat olur Wall yoksa ınsan gece uyuyamaz arabasını dusunmekten

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 14:15
olay hallolmuş sanırım büyük geçmiş olsun,hırsızlara durak yok

Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2010 Saat 14:59
Orjinalini yazan: CIHANGIR_DONMEZ CIHANGIR_DONMEZ Yazdı:

Orjinalini yazan: itouch_GTi itouch_GTi Yazdı:

hocam ev nerde nerde oluo bu olay yakında bır otopark garaj varsa belkı daha ıyı olur aklın rahat olur Wall yoksa ınsan gece uyuyamaz arabasını dusunmekten

Ev Avcılarda olayda kendi otoparkımda oluyor.Bu hırsızlara otopark garaj felan dayanmıyor zaten.Hem otoparkın olucak hem alarmın hemde güvenlik kameran.Anca öyle rahat uyku uyur insan.Şimdi otoparka apartmanın duvarına monteli fotoselli halojen lamba taktırıcam akşam hava kararınca yansın karanlık kalmasın otopark tarafı ,caydırıcı olur en azından. 

-------------
Follow me..If you can!?

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 20:36
Geçmiş olsun benim aracında şoför kapısını aynı şekilde kanırtarak açmışlardı. Ve içeriden orjinal teybini alıp götürdüler. Kaskodan yaptırdım. Kaskonun kaporta için servise ödediği para 600 Tl civarındaydı servisten öğrenmiştim.  Şimdi anlıyorum ki bu tip arabaların kapısını kanırtarak açmak demek ki oldukça kolay. Ayrıca niye camı kırmadıklarınıda şöyle yorumlayabilrim. Kanırtarak açamadıklarının camını kırıyorlardır. Çünkü adam 2009 model araç yapıyor ve kapı kilit mandallarını dışarıda bırakıyor böyle berbat bir düşünce olamaz, o yüzden adam kapıyı kanırtıp ses çıkarmadan mandalı çekerek kapıyı açıyor.

Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 21:36
ACABA BI PASSATIN KAPISIDA BOYLE ACILIYORMU MERAK EDIYORUM ????

Mesajı Yazan: Greywolf
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2010 Saat 23:14
çok geçmiş olsun rezalet ve can sıkıcı bir durum

-------------
www.tayron.com.tr - teknoloji adına herşey

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net