|
34 NU 103 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2008 Saat 05:44 |
arkadaslar hakkıa arkadasıma hedıyem olarak bı kac fotografını cekmıstım onları sızle paylasmak ıstedım 34 NU 103 Hakkı kardesım aracı fotograflarını ben cektım bırazda ustunde oynamalar yaprak bu hale getırdım ben begendım sızde begenırsınız umarım benden kendısıne bır hedıye olsun bu fotolarda ıyı forumlar... Düzenleyen kann87 - 17 Temmuz 2008 Saat 15:07 |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cok guzel olmus ellerıne saglık ama cerceveyı bu kadar kalın yapma bence fotograftakı guzellıgı olduruyo bıraz ınce yaparsan fotograflar on plana cıkar
ılk fotografı nerde cektın hangı alt gecıt o masallah cok guzel cıkmıs |
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saol deran abi. köprüden cıktıktan sonra acıbadem sapagındaki alt gecit. |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel olmuş...
|
|
Atakan
1. Vites Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel araç güzel çekim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel araç
|
|
By_MuRat
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gayet başarılı çekmişsin.. Hoş görünüyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araba güzel
şöförü güzel
çeken güzel
mekan güzel
koşuyolu başka bir güzel
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
fyco
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gecitteki resim cok guzel olmus bi de hemen bir altindaki... Netligin yerde olmasi ayri bir hava katmis . Zannedersem bu teknigi taklit ederek ben de kendi arabami cekecegim :)
|
|
enesof
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewt gecıttekı resım super su gecıtı bıze de söle kardsm bızde ıkı foto cekelım orda=))) bu arda resımlerde cekenınde payı buyuk emegıne saglık=)) |
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gel bi gece cekeriz aracın fotograflarını. aklımda var zaten toplu bi cekim ve video yapmak..
|
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadsalar bı organızasyon cekımı yapmak ısterım katılım olursa
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hersey güzel kazasız belasız |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kazasız belasız kullansın hakkı kardeşim
|
|
enesof
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla ıı fıkır toplanalım hem foto seklı hemde tanısma ıcn cok ıı olur... |
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabıkı bız her aksam kosuyolunda cımen pastanesınde bulusuyoruz beklerız
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
34 NU 103Düzenleyen rfk_34 - 18 Temmuz 2008 Saat 11:01 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ßi Shopda benMi Yapsam :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |