![]() |
|
rot,amortisör,rot başı hk. yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2010 Saat 23:45 |
Arkadaşlar aracım 307 1,6 xs..Bozuk yollarda,arnavut kaldırımı yollarda ve çukurlara girince "lık lık" gibi tok bir ses geliyor..Biraz bakınınca nette rot veya amortisör diyolar..Rot başı,rotiller v.s daha 2 bin km önce değişti geriye amortisör kaldı..Bu sesin sebebi amortisör müdüür..Çok fazla pimpirikliyim,,maddi anlamda sıkıntıdayım ama bu sesi de kesmeden rahat uyku uyuyamıcam..Ne yapmamı önerirsiniz,yan sanayi düşünmüyorum ,,yetkli servisler de çok pahalı...Ne yapayım ,bi yol gösterin...
![]() Düzenleyen H-a-d-i - 28 Nisan 2010 Saat 01:36 |
|
![]() |
|
mahmutq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başkan aynı sorun benimkindede var ama tr yolları malum hatayı bulup yaptırsan bıle bır ay sonra aynısı olur takma kafana takıl gıtsın napcan başka
bızım yollara reno toros gıder onuda kımse beğenmez tavuk kumesı olarak kullanır
takma bın gıtsın nerde koptu kırıldı o zaman yaptırırsın
![]() |
|
tork tork dediğin nedir gülüm ben senin için devir çevirmeyi göze almışım
|
|
![]() |
|
Soğuktan-sıcaktan etkileme oluyor mu amotrisörlerde.Yani aslında sorun yok ama soğuk olduğu için motor,araba v.s lıkırdama yapıyor ısınınca geçiyor olabilir mi...Şehir merkezinde bi arkadaşımı almaya gitmiştim.O bindi sordum ses var mı diye yok dedi ki o da pimpiriklidir benim gibi..
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
bende 106 quicksilver varken dediğin gibi tıkırtılar fazlasıyla vardı, yükseltme takozlarım bitmiş onu değişmiştim sesi kesmişti.. belki sadece takozla kurtarabilirsin amortisöründe sıkıntı yoksa, maliyeti de 50 tl yi geçmez sanırım
|
|
![]() |
|
Bugün servise götürdüm arabayı;
Arka travers burçlarının Aks keçesinin Sağ yan motor kulağının değişmesi gerektiğini söylediler,, Motor kulağının aciliyeti yokmuş onu iptal ettik.. 1 ltlik şanzuman yağı ve işçilik dahil 250 tl ( pazarlık sonucu) Sesin kesileceğini söylediler bakalım yarın görücez,,inşallah kesilir.. |
|
![]() |
|
Bu parçaların tam olarak ne işe yaradığını yazar mısınız?Bilgi birikimi yapalım...
İmza niyetine; Bu araba benimse, beni yolda bırakmıyor,aslanlar gibi evimin önünde beni bekliyorsa benim de üzerime düşen görevimi yerine getirmem lazım...Amacım invidiual arkadaşımın temizliğinde 307 im olsun...Varsın kaput değişik olsun ,, isteyene de vermemek için 20 bin tl fiyatım olsun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |