![]() |
|
acill yardım arkadaşlar!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnr06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2010 Saat 15:29 |
öncelikle herkese iyi günler diliyorum.formda yeniyim daha sizden önemli bir konuda yardım istiyorum.bu ay içerisinde 206 almayı düşünüyorum bunun için ufak görsel projelerim var.gti tanpon rc jant rc spoiler vs vs. bu tarz ufak bir projem olcak tabiki sizin yardımlarınz olacak.tabi bunu hayata gecirmek için bir araç almamız lazm:)) ben 206 da karar kıldım benzinli ve 4 kapı olmak şartıyla 12.000-14.000 tl arası bütcem var fakat motor seceneğinde bir karar alamadım.bu araçların 1.6 16v olanlarını biliyorum benim için filtre sesi önemli hangi motorlarda filtre sesini alabilirim kullananınız varmı bilen gören duyan,1.6 8v olan modelnden çıkacagını sanmıyorum 1.4 olan modelinede hiç girmıyorm performans acısından 1.6daha mantıklıdır die dusunuyorum.bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaslarımız var olduguna inanıyorum şimdiden tesekkurler arkadaşlar.
(konuyu yanlıs yere açtıysam kusura bakmayın)
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 xt öneririm göresellik,donanım,performans olarak tatmin edecektir seni ama filtre sesini hondalardaki gibi bekleme, malesef peugeotun filtre sesi okadar başarılı değil. buyüzden filtre olayına takılma ama kit olarak yaptırırsan ve uygulayan kişi sağlam bişekilde yaparsa filtre sesi alırsın, honda dakiler gibi olmasada.
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş geldiniz.16v 110 hp motor diğer seçeneklere göre daha hızlı ve seri olacağından öncelikle 4 kapılı xt-roland garros modellerinde bu motora sahip araçlara bakmalısın(xs-quıck-cc tek kapı olduğundan sana uymaz ). arkadaşlar model olarak fikir verip eksikleri tamamlayacaktır.fikirler güzel ama önce arabayı bulmalısın belki senden önceki sahibi bir şeyler yapmıştır uğraşmana gerek kalmaz.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
206 XT modelini öneririm bende, 1,6 110 beygir 1,4 ise 90 beygir diğerlerine göre oldukça seri ve donanım olarakta seni tatmin edecek özelliklerde olduğunu sanıyorum.
ABS, 4 veya 8 airbag(model yılına göre), kadife koltuk, yağmur ve far sensörü, sunroof diğerlerine göre artı özellikleri...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
cnr06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
teşekkur ederim arkadaşlar bende az çok arastırıyorum xt de karar kıldım ya beyaz renk yada gums gri die dusunuyorum siz degerli form arkadaslarımdan da bilgi almak istiyorm.bende tahminlermde yanılmıyorum peki kafama takılan bişeyler var xt lerde 1.4 motor secenegi görüyorum ve 1.6 8v gördüm bikaç kere böyle bsey varmı yoksa xt lern hepsi1.6 16v mi kafam bayagı bir karıstı 16v oldugunu falan nerden anlayacagız aracı alırken pek anlamam o işlerden yanlıs birşey yapmayayım die dusunuyorum. |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
2001 ve üstü 16 v digerleri 8 v
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
2000 model xt kullandım gümüş gri 3 sene cok memnun kaldım yag su ön takım hariç sanayiye gitmedim diyebilirim tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
bende donanim olarak Xt oneririm,ben oldukca memnunum,,,
ses icinse şu bagiran egzoslardan taktirabilirsin:)
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
sen aracı al ben sana egsoz hediye edeyim
![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ben 2001 yılından sonra 16 v diye biliyorum ama emin değilim, bununla ilgili geçmişte açılan bir konu linkini vereyim sonuna kadar okursan seni tatmin edecektir. Bu arada renk konusunda kesinlikle alp beyazı öneririm, tecrübe ile sabittir
![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 28 Nisan 2010 Saat 16:56 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
teşekkür ederim inceledim verdiğin linkleri inceledim o beyaz 206 seninmi kendm boyadım diosn ya nasıl boyadn masallah cok guzel olms valla senn arabayı görünce beyaz alasım geldi direk:)))
fourus_56 egsoz için tesekkur ederim arabayı bir alalımda gerisi kolay:)) ya herşeyi anladm da ben şimdi peki ben xt lerin 110luk olanlarından araştrmak istiyorum nasıl arastrcam 2001 ve üstü mü bakıyım şimdi yoksa karısık bir sekldemi üretilmiş bu 110 luklar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
anladım arkadaşlar kusura bakmayın cok soru soruyorum sizede ama nekadar yardımcı olrsanz benm için okadar iyi olur dun 2 adet sanrflu araca baktım gumus renkde 2001 xt biri 90 lıkdı diğeri 110 luk araçlar anakrada 2şer parca boyaları vs var 100.000km deler 14000fiyat istiyorlar birtanede buldum 2003model xt 3 parça boyalı tanponlar falan boyalı benm istediğim gibi brc sıralı sistem var 110.000km de 15500 istiyor sizce normal mi bu rakamlar sanrflu araba 206ya girilirmi ne dersiniz sıkıntısı sorunu olurmu ki kullanananız illaki vardır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |