|
bu delik ne işe yarar ?? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
300yedi
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2010 Saat 18:36 |
1 senedir 307 im var ama bunu daha yeni farkettim bu delik ne işe yarar arkadaşlar?
|
|
ErolSen
2. Vites 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2.0 usb girişi diyesim geldi.
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
300yedi
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işin ilginc tarafı 1 senedir biniyorum arabaya bugun yıkamacı sordu bana bu ne diye bende o zaman gördum
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hava deliği torpido ya da airbag le alakalı olabilir
|
|
FIRAT.75
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kuvvet ve ihtimal |
|
300yedi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hava deligi cok alakasız bence az önce gördum arkadasın micra'sındada var bu deliklerden
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Benimbildiğim kadarıyla 307 nin full modellerinde sıcaklık ölçer müşür oluyor üzerinde
|
|
|
|
300yedi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hadi abi görmedi herhalde bide o baksın adam herseyi biliyo bilmesede biyerlerden buluyo
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Evet Hadi abi ve Haşim abinin konuya bakmasında fayda var
|
|
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
her deligin bir islevi vardir elbet bununda vardir
ic kisimda isinan bir parca varsa (elektronik) onu sogutmak amacli birakilmis bi deliktir |
|
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Airbagin patlaması için patlayıcı ünitedeki sodyum azide ve potasyum nitratın birleşmesi gerekiyor. tepkimenin olağan gerçekleşmesi için airbag kabini içindeki hava yalıtımının düzgün olması lazım. Bu delik tüm press airbaglerde olur.
Düzenleyen hasimayaz - 23 Nisan 2010 Saat 22:44 |
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haşim usta yine bilimsel konuştun helal olsun sana
|
|
300yedi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir delik en güzel böyle anlatılır
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onu bilecek en son adam benim valla. ben ne anlarım yaa. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
ben dedım size hava deliği
|
|
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence elektronık klımanın kabın ısısını algılaması ıcın var olan bir ızgara o sadece en mantıklı acıklaması bu
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
oda mümkün.. Sensör tam orada değil ama deliğe yakın üstteki plastiğin altında ama delik tarafında. deliğin havası oraya kadar uzanıyormu bilmiyorum ama. Düzenleyen hasimayaz - 24 Nisan 2010 Saat 09:51 |
|
yusufus81
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
|
ben de daha önce 307 vardı 2004 model digital klima değildi ama onda da vardı...
|
|
ace of night
|
|
kamilgulcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kamilgulcan
|
klima ısı sensörü için o delik.. manuel klimalarda da içi boş olarak bulunur.
|
|
300yedi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendekide dijital değil ama resimde araba benim zaten. haşim abi iyi bir acıklama yapmıs
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |