|
5 cm Yay.. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2010 Saat 22:19 |
|
Arkadaşlar 5 cm eibach yada FK tercihimdir.. Elinde olan varsa haber bekliyorum
|
||
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Araç 106 XS |
||
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
dostum ben 307 ye 5 cm taksam çok mu düşer beni bilgilendirirmisiniz ...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307 5 cm bıle az aga ..
Ahmet 306 dan cıkarmıs oldugumuz yaylar var 6 serısı yar mı bılmıyorum uyarsa 100 lıraya verırım |
||
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
6 cm lik için koni amortisörde gerekmekte ama bilgine, elinde 5 cm lik olan varsa bende ilgileniyorum 106 gti için arkadaşlar, Ahmet bide jant bakıcaktın bana :) varmı bi gelişme yada senin gti jantlarına talibim ;) |
||
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
|
emrah sende 5 cm yay vardı sanırım markası ne onlarların bide güzel fiyat ver kapından alıyım gelip :) |
||
yusufus81
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
|
|
ben de 206 dan çıkardığım eibach sağlam az kullanılmış 5 cm yay var yarayan olursa verebilirim
|
||
ace of night
|
||
yusufcilgin
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
|
|
hayırlı satıslar
|
||
Dalqasız denizde herkes kaptan
|
||
yusufus81
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
|
|
eyvallah saolasın, naptın sen aldın heralde?
|
||
ace of night
|
||
yusufcilgin
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
|
|
yoo almadım daha senin yaları alcaktım ama bulusamıyoruz bitürlü
|
||
Dalqasız denizde herkes kaptan
|
||
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam arkadaşlar uyarsa neden olmasın böle leylek gıbı gezmekden bıkdım artık kesin yerle bır edıcem arabayı :) |
||
ercancc
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
3 cm den fazlası için kesin amortisör gerekli, deneyen ve amortisörleri patlayan çok arkadasım var, ben aracıma coilover alacağım, hem 3 cm ile 8 cm arasında istediğin aralıkta kullanabiliyorsun, mesela kışın kaldır, yazın indir, ayrıca bu setlerde sertlik ayarıda mevcut, yani aracınız 8 cm yerde bile olsa yumuşak bir şekilde konfor saglayabiliiyor. coilover tek gecerim, yaklaşık fiyat 1500 tl...
|
||
CC changed my life..
|
||
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
306 dan cıkan yay 106 ya 106 dan cıkanda 306 ya uymazz beyler tamam tablalar aynı yay bıre bır oturuo ama 106 950 kılo 306 1250 yayların kalınlıgı ve capı farklı her modele gore farklı kalınlıkta uretılıo bız 306 gtı a 106 gtı ıcın uretılmıs 3.5 cm lık yay taktık satan adam 106 206 306 ya uyar dedı arac 3.5 yerıne 5.5 cm dustu sonra ıtıraz edıp gerı verdık kutuda 306 yazanı getırttık arac normal olarak dustu 3.5 cm buna dıkkat edın
|
||
StiFLeR
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Xs'ler gti gibi hemen basılan araçlar degildir diye biliyorum..106 quicksilver da öyle..
ben de aracıma 5 cm yay aldım taktım ama hala leylek gibi duruyor..Çözümü coilover ama gerekte yok..
Sen aracı yerle bir etmek istiyosan bi coilover işine gir eger maddi imkanın varsa..
Eger yoksa 6 cm'lik yay bide spor amortisör yaparsan bi nevi seni tatmin eder
|
||
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaş önerileriniz için cok teşekkürler yaylar (yusufus81) Yusuf arkadasımızdan alınmıştır..
Bu aksam üzeride Bostancı sanayide araca takdırdım, Yol tutuşu süper derecede farkettim ve Konfordada pek değişen bişey yok şimdilik gayet güzel ,ama siz gelın bana sorun arabanın basında bekledım 2 saat acaba uyarmı uymazmı uymassa yıne havada felan vs :) Sonuçda 206 Xs'den çıkma
Allahdan Hakan ,Efe,Gökhanı dinlemişim yaylar tam ıstedıgım gıbı oldu ne cok alcak nede cok yuksek
Birde zamanla azcık daha (1cm) düşer dedıler ama ne olur bılmıyorum..
Resimleri yakında eklerım
|
||
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merak Ettim Aracını Fotolarını Eklede Görelim..Torsiyonu Fazla Basma Kafa Yerde Olsun..:):):):)
|
||
StOcK 99 106 S16/GTI
|
||
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aytaç evet torsıyonu fazla oynatmadım ama ön tarafda sizinkıler gıbı deıl tabıkı :)
Dodik olmadığı ıcın galıba gtı kadar hoş durmuyo
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |